Μαίρη Χρονοπούλου: Εξομολογείται την παράνομη σχέση της με παντρεμένο

''Πείτε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ήταν ο μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου''…

''Μου αρκούσε που τον έβλεπα μία με δύο φορές'', λέει η Μαίρη Χρονοπούλου για τον μοναδικό άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωής της, ο οποίος –όπως παραδέχεται- ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα.

Στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'', η μεγάλη Ελληνίδα σταρ μίλησε πρώτη φορά για τον άνδρα που την έκανε να τον ερωτευτεί τρελά, φέρνοντας στο μυαλό της τη μεταξύ τους σχέση και τολμώντας να πει πράγματα που ελάχιστες θα εξομολογούνταν.

''Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε εκδότη ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο, σημαντικό, παράγοντα. Πείτε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία, όχι όμως καλλιτεχνική.

Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλα όσα χρειαζόταν για να τον θαυμάζεις. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μια δυο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα'', είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Μπορεί το όνομά του να μην το αποκάλυψε, ωστόσο κατέστησε σαφές πως ο άνδρας αυτός μόνο τυχαίος δεν ήταν στη ζωή της…

Κεντρική φωτογραφία: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ