CELEBRITIES

Το καλοκαίρι των διάσημων Ελληνίδων θέλει μαγιό, μαυρισμένο σώμα και chocolat το χρώμα

Κι όσο εσύ κάνεις την ηλιοθεραπεία σου με φόντο κάποιο καταγάλανο τοπίο τα κορίτσια της ελληνικής showbiz έχουν από καιρό βάλει μπικίνι (και ολόσωμο) και έχουν ξεχυθεί στις παραλίες. Ένα φρεσκάρισμα μνήμης δεν είναι ποτέ άσχημη ιδέα. Να πάρεις μία ιδέα και για τις πόζες αν δε θες απλά να κάτσεις στην ακροθαλασσιά και να χαμογελάσεις. Να σου δείξουν πώς να σταθείς για να φανεί το θεληματικό σου πηγούνι και τις θηλυκές σου καμπύλες. Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τα πιο hot ονόματα τπυ φετινού χειμώνα.

Ελένη Φουρέιρα

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

 

Έπαιξε και κέρδισε η Ελένη Φουρέιρα που μίλησε για Grammy και είπαμε υπερβολή αλλά το βλέπω να ‘ρχεται. Χρυσό του Fuego στην Ισπανία η περιοδεία της sold out. Ο χειμώνας θα την βρει (και) στην τηλεόραση αφού υπέγραψε με το Epsilon για την κριτική επιτροπή του μουσικού talent show ”La Banda”.

Ελένη Μενεγάκη

A post shared by @elenimenegaki on

 

H απόλυτη κυριαρχία στο ελληνικό Instagram έχει το όνομά της. Φέτος το καλοκαίρι έχει κάνει τουρνέ στο Αιγαίο. Κάθε παραλία και διαφορετικό μαγιό. Έτσι θέλησε, έτσι έπραξε. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού, όπως η ίδια δήλωσε, έβαλε τη γυμναστική στη ζωής της χωρίς να αφαιρέσει από το διαιτολόγιό της τις λιχουδιές.

Βάσω Λασκαράκη

 

Νέα ξεκινήματα και νέες αγάπες. Η ζωή προχωράει και η Βάσω αφήνει το παρελθόν και βίρα τις άγκυρες. Μετά τα ταξίδια με τον Λευτέρη Σουλτάτο σε Κρήτη και Βενετία έκανε και τη βουτιά της στις ελληνικές θάλασσες.

Μαίρη Συνατσάκη

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

 

Η Μαίρη το τιμάει το μπικίνι της. Οι φωτογραφίες της είναι από τις πιο ωραίες. Κι αν λαχτάρησε με το κατέβασμα του λογαριασμού της όλα πια πάνε ρολόι.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

 

Μετά την επιτυχία του Survivor Πανόραμα η Ντορέττα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρίσκεται στις οθόνες μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έχει λόγο να μη χαίρεται; Έχει λόγο να μην κάνει το μπάνιο της με χαρά και τσαχπινιά;

Αθηνά Οικονομάκου

 

Ήταν η χρονιά της. Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και βρήκε και τον έρωτα της ζωής της. Το κορμί επανήλθε σε χρόνο dt και η Μύκονος άνοιξε την αγκαλιά της για να την υποδεχτεί. Καλοκαίρι χωρίς Αθηνά στην Ψαρού είναι παγωτό χωνάκι χωρίς χωνάκι.

Κατερίνα Καινούργιου

 

Η Κατερίνα το ζει το καλοκαίρι και αλλάζει το ένα μαγιό μετά το άλλο για να καταλήξει στο στιλ που της πηγαίνει περισσότερο. Μία παραπάνω αγάπη στα ολόσωμα υπάρχει και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.

Ευαγγελία Αραβανή

 

Κορμί θανατηφόρο η Ευαγγελία Αραβανή που φορά κόκκινο ολόσωμο και κάνει την Pamela Anderson να φαντάζει ανάμνηση παλιά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

Το Survivor για την Κωνσταντίνα ήταν το ALT-Control-Delete σε κολλημένο pc. Επανεκκίνηση από τις λίγες με την παρουσιάστρια να κερδίζει μία θέση στην τηλεόραση. Το νέο της επαγγελματικό βήμα θα είναι το ”My style rocks”.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

I’ve got the wind on my side #summer #mood #beach #fun #freedom

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) on

 

Πόσο να αντέξει στην ξενιτιά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Επέστρεψε στη γενέτειρα και μάλιστα σε νέο ρόλο αφού θα είναι η παρουσιάστρια του ”Bake Off Greece”, του νέου παιχνιδιού ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες του Alpha.

Σίσσυ Χρηστίδου

Photobombed, but happy beyond words #Rhodes #VisitMyGreece

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

 

Θα γυρίσει στην τηλεόραση η Σίσσυ ή δε θα γυρίσει. Ιδού η απορία. Προτάσεις υπάρχουν αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Μέχρι να καταλήξει ρίχνει τη βουτιά της και σκέπτεται πώς να κινηθεί επαγγελματικά.

Σμαράγδα Καρύδη

 

Αν ψάχνεις το body goal σου η Σμαράγδα Καρύδη είναι το Νο1 της λίστας. Στη λίστα με τις πολύ ωραίες γυναίκες η Σμαράγδα είναι στις πρώτες θέσεις. Η φυσική ομορφιά της είναι που την ξεχωρίζει. Τα επιτηδευμένα δεν είναι του στιλ της γι’ αυτό και μας αρέσει πολύ.

Χριστίνα Μπόμπα

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

 

Η Χριστίνα είχε τροπικό μαύρισμα ήδη από τον Απρίλιο αφού η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο δε θα μπορούσε να μη συνδυαστεί με παραλία, αμμουδιά και κοκοφοίνικα.

Όλγα Φαρμάκη

A post shared by (@olgafarmaki) on

 

Αφού πέρασε πείνα και κακουχία στο Survivor είπε να ανέβει στο ιστιοπλοϊκό και να χαρεί το καλοκαίρι. Η Όλγα Φαρμάκη έκοψε τα μαλλιά της, φόρεσε το μαύρο ολόσωμό της και έκανε εμφάνιση που θα ζήλευε και η Emily Ratajkowski και Gigi Hadid ταυτόχρονα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

 

Φοράει το μαγιό της και βγαίνει στις παραλίες. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζει τον έρωτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/athinao1konomakou