CELEBRITIES

Η Madonna και άλλες 9 celebrities που αγαπούν το latex

Ένα από δύσκολα ρούχα που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα είναι το latex. Οι δυσκολίες του είναι πολλές και σύνθετες.

Το βασικότερο είναι ότι η υφή του latex είναι τέτοια που μπορεί να δείξει και την παραμικρή ατέλεια, ειδικότερα όσον αφορά τη μορφολογία του σώματος. Δηλαδή, αν έχεις κάποια παραπανίσια κιλά, το latex είναι μια παρακινδυνευμένη επιλογή, θα τονίσει τους γοφούς σου, το μεγάλο σου στήθος ή τα μπράτσα σου.

Άλλη μια δυσκολία του συγκεκριμένου ρούχου είναι ότι δεν μπορεί να φορεθεί παντού. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το φορέσεις πρωί ή για να πας σε μια καφετέρια με τη φίλη σου. Μόνο βράδυ για ποτό. Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το ίδιο το ρούχο αλλά και πώς θα το συνδυάσεις. Ένα παντελόνι είναι πιο safe επιλογή από ένα φόρεμα καθώς η δεύτερη επιλογή είναι πιο εντυπωσιακή και πιο δύσκολη στο να την υποστηρίξεις.

Ωστόσο, το latex προσδίδει έντονο ερωτισμό. Ακόμα και αν είναι ένα απλό μπουστάκι πάνω από το πιο asexual παντελόνι ή φούστα που μπορεί να υπάρξει στην υφήλιο. Για αυτό και συχνά αυτό το είδος ρούχου συναντιέται σε εσώρουχα και σε kinky στολές. Φορώντας ένα latex ρούχο απογειώνεται ο αισθησιασμός της γυναίκας και οι άνδρες τρελαίνονται στη θέα του. Αρκεί, βέβαια, το σύνολο να είναι αισθητικά ωραίο και ισορροπημένο.

Κοιτώντας την τελευταία φωτογράφιση της Madonna για το περιοδικό Interview, όπου η τραγουδίστρια πόζαρε με latex σύνολο, θυμήθηκα πως αρκετές διάσημες έχουν υποκύψει στο latex το οποίο έχουν φορέσει τόσο σε φωτογραφίσεις και δουλειές, όσο και σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Madonna

 

Στα 56 της χρόνια, η Madonna φωτογραφήθηκε topless φορώντας μεταξύ των άλλων ένα ροζ latex κορσέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια επέλεξε latex αφού τόσο σε συναυλίες της όσο και σε φωτογραφίσεις της, το προτιμά.

Lady Gaga

 

Η βασίλισσα του latex δεν είναι άλλη από την Lady Gaga η οποία το τιμά δεόντως. Όπως στο tour της “Artpop”.

Adriana Lima

 

Η Adriana Lima ως μοντέλο της εταιρίας εσωρούχων Victorias’ Secret έχει φορέσει αρκετές φορές latex. Μια από αυτές ήταν ροζ κάλτσες πάνω από το γόνατο.

Angelina Jolie

 

Η Angelina Jolie είναι μια ακόμη διάσημη που προτιμά το latex στις δημόσιες εμφανίσεις της. Αξέχαστη, όμως, ήταν η εμφάνιση στο Mr.& Mrs.Smith με κοντό latex φόρεμα.

Cameron Diaz

 

Σε ηλικία 20 ετών και στις αρχές της καριέρας της, η Cameron Diaz είχε φωτογραφηθεί με γαλάζιο latex φόρεμα.

Kim Kardashian

 

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η Kim Kardashian επέλεξε ροζ latex φόρεμα.

Britney Spears

 

Μη μου πεις ότι δε θυμάσαι το video clip της Britney Spears για το τραγούδι “Oops i did it again”;

Beyonce

 

Ή το κίτρινο latex φόρεμα στο video clip “Telephone” με την Lady Gaga.

Katy Perry

 

Η Katy Perry τόσο στις συναυλίες της όσο και στις φωτογραφήσεις της έχει επιλέξει να φορέσει latex όπως στη φωτογράφισή της για το Complex το 2009.

Christina Aguilera

 

Γαλάζιο latex σύνολο για την Christina Aguilera ως pin up girl στο video clip “Candyman”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike

33 λόγοι που η Britney φαίνεται μεγαλύτερη από 33 χρονών

Madonna μου σου πάει τόσο πολύ το photoshop