CELEBRITIES

Η Madonna φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar και έδωσε την πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής της

Έχοντας ενθουσιάσει, μαγέψει, καθηλώσει, πρωτοπορήσει αλλά και απογοητεύσει ή προκαλέσει το κοινό ενίοτε, η Madonna συνεχίζει ακόμα και μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την κάθε της κίνηση.

Από αυτό τον κανόνα δεν ξεφεύγει και η πρόσφατη φωτογράφισή της για το τεύχος Φεβρουαρίου 2017 του γνωστού περιοδικού Harper’s Bazaar, η οποία είναι καθηλωτική αλλά και τα όσα λέει η Madonna στη συνέντευξή της είναι άκρως ενδιαφέροντα.

 

Πάντα ένιωθα καταπιεσμένη. Ξέρω ότι αυτό που λέω πολλοί δεν θα το καταλάβουν και θα το κατακρίνουν. Κι αυτό που ένιωθα κι εξακολουθώ σε όλη μου την καριέρα είναι επειδή είμαι γυναίκα και κι επειδή αρνούμαι να ζήσω μια συμβατική ζωή. Έχω δημιουργήσει μια αντισυμβατική οικογένεια. Είχα συντρόφους κατά τρεις δεκαετίες νεότερούς μου. Αυτό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Νιώθω λες και οτιδήποτε κάνω πραγματικά φέρνει τους άλλους σε μια άβολη θέση“, ανέφερε η Madonna αναφορικά με τα όρια στη ζωή της και αν και κατά πόσο αυτά την επηρεάζουν.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εκλογή του Donald Trump στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς δεν έχει κρύψει ποτέ την απέχθειά της στο πρόσωπό του. “Το βράδυ των εκλογών παρακολουθούσα τα αποτελέσματα με τον ατζέντη και πολύ καλό μου φίλο και πραγματικά προσευχόμασταν να μη γίνει αυτό που έγινε. Ήταν σα να βλέπαμε ταινία τρόμου. Από τότε, κάθε πρωί ξυπνάω κι έχω αυτή την αίσθηση λες και με έχει χωρίσει εκείνος που αγαπούσα πολύ και μου έχει ραγίσει την καρδιά. Ο Donald Trump είναι ο νέος πρόεδρος και αυτό δεν είναι ένα κακό όνειρο αλλά η πραγματικότητα“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στις πεποιθήσεις της σαν γυναίκα και καλλιτέχνης: “Πιστεύω στην ελευθερία της έκφρασης και όχι στη λογοκρισία. Πιστεύω στα ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους. Και πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να είναι κυρίαρχες της σεξουαλικότητάς τους και της σεξουαλικής τους έκφρασης. Δεν πιστεύω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ηλικία κατά την οποία δεν μπορείς να πεις και να νιώσεις και να είσαι αυτή που θες να είσαι“.

Αφοπλιστικά ειλικρινής, αν μη τι άλλο.