CELEBRITIES

Η Madonna εγκατέλειψε την Αμερική και δηλώνει: “Δεν μου αρέσει η σημερινή μουσική”

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Μπορεί να έχει κατηγορηθεί ως προκλητική, αθεράπευτα εμπορική και μοναδικά pop (αν αυτό το τελευταίο μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό!), όμως σίγουρα δεν μπορεί κανείς να της προσάψει έλλειψη δημιουργικότητας και πρωτοτυπίας. Η Madonna όμως μοιάζει να βαριέται τη μουσική σήμερα και δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τους καλλιτέχνες της εποχής. Σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο Vogue Italia,  μίλησε για τη χρόνια που περνάει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και πώς νιώθει για τη σύγχρονη μουσική, στο πλαίσιο προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ της. Όπως είπε η ποπ σταρ, η Λισαβόνα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά από τα κομμάτια που περιέχει ο νέος της δίσκος.

«Είναι ένα τόσο καλό αντίδοτο σε αυτό που συμβαίνει στη μουσική βιομηχανία τώρα που είναι όλα τόσο τυποποιημένα και σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες και όλοι ακούγονται το ίδιο», είπε. Η Madonna επανέλαβε ότι μετακόμισε στη Λισαβόνα ώστε ο γιος της David να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας το camp της εκεί ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την αποχώρησή της από τις ΗΠΑ λέγοντας ότι αισθάνθηκε πως ήταν μία καλή στιγμή να φύγει από τη χώρα. «Ένιωσα σαν να χρειαζόμασταν μία αλλαγή και ήθελα να φύγω από την Αμερική για ένα διάστημα. Όπως γνωρίζετε, αυτή δεν είναι και η καλύτερη εποχή για την Αμερική» σχολίασε με σαφή αναφορά στην εκλογή Donald Trump, ενάντια στην οποία έχει διαδηλώσει επανειλημμένα. «Όχι ότι εάν την εγκαταλείψεις ή κάνοντας κάτι διαφορετικό αλλάζει τίποτα. Έχω ζήσει σε άλλα μέρη. Έζησα στο Λονδίνο για 10 χρόνια. Μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις και να αναλαμβάνω τα ρίσκα» προσθέτει.

 

Η Madonna έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέχρι τα τέλη του χρόνου. Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο περιοδικό Billboard, η τραγουδίστρια επιστρέφει στον παραγωγό και στιχουργό Mirwais, με τον οποίο μεγαλούργησε στις αρχές των 00’s. Ο Γάλλος δημιουργός συνεργάστηκε με τη βασίλισσα της pop για τα άλμπουμ “Music”, “American Life” και “Confessions On A Dance Floor” που αποτέλεσαν τεράστια εμπορική επιτυχία για την Αμερικανίδα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP