CELEBRITIES

MAD VMA 2019: Η επέλαση των ράπερ, οι τσακωμοί μεταξύ τους και ο Sin Βoy που δεν τραγούδησε ποτέ

24media

Τα MAD VMA 2019, διοργανώθηκαν, γέμισαν τη βραδιά μας μουσικές και βραβεία και πέρασαν όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Και αν τις προηγούμενες χρονιές αυτό που έμενε από την απονομή βραβείων του μουσικού τηλεοπτικού καναλιού ήταν οι επί σκηνής απρόσμενες συνεργασίες, φέτος αυτό που θα μας μείνει είναι η επέλαση της γενιάς των ράπερ στην ελληνική μουσική πραγματικότητα.

Διάβασε κι αυτό: MAD VMA 2019: Η λίστα των νικητών της φετινής διοργάνωσης

Το Ladylike βρέθηκε στα παρασκήνια και παρόλο που η ηλικία μας δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε όλα τα ονόματα των νέων ράπερ της Ελλάδας, και θα μας συγχωρήσετε γι’ αυτό, η παρουσία τους στο backstage της διοργάνωσης δεν μας επέτρεψε να μην τους παρατηρήσουμε. Ο καθένας με το crew του, οι Έλληνες ράπερ εισέβαλαν στα παρασκήνια και έφεραν μαζί τους την ένταση που πρέπει να έχει ένας ράπερ που σέβεται τον εαυτό του. Πούρα, τσιγάρα, εισβολές του ενός στο καμαρίνι του άλλου, βόλτες άνευ λόγου στους διαδρόμους, τρελαμένοι fans να τους αναζητούν, χειρονομίες προς κάθε κατεύθυνση και το crew πάντα εκεί γύρω. Αυτή είναι μια ταπεινή περιγραφή του κλίματος των παρασκηνίων.

Διάβασε κι αυτό:  MAD VMA 2019: Όσα ζήσαμε στο Backstage μέσα από 50 φωτογραφίες

24 Media

 

24 Media

 

24 Media

Ο Sin Βoy με το ίδιο τουπέ που τον είδαμε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ίδιο «είμαι ο καλύτερος» attitude στα παρασκήνια, βγήκε στη σκηνή και αρνήθηκε να τραγουδήσει. Το playback δεν το ήθελε ως φαίνεται και έκανε στο κοινό τη χάρη να χορέψει το “Mama” ενώ ο κόσμος τραγουδούσε. Το κοινό διόλου δεν πτοήθηκε από την απόφαση του Sin Βoy να μην τραγουδήσει και η αντίδρασή του στην εμφάνιση του έμοιαζε με παραλήρημα. Ο Sin Βoy, ωστόσο δεν ήταν ανάμεσα στους ράπερ που μετέφεραν την ένταση των παρασκηνίων και στις κερκίδες.

 

Δες παρακάτω τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, όπως παρουσιάστηκαν στην «Φωλιά των Κου Κου»:

 

Οι καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων δημιουργήθηκε ένταση Light και Snik. Ο Light είχε κερδίσει νωρίτερα το καλύτερο hip hop κλιπ  για το τραγούδι Μόσχα. Ο λόγος του ήταν κάπως εγωκεντρικός και εγωιστικός, κάτι σε στιλ “εγώ είμαι ο καλύτερος, έχω τα πιο πολλά views και γεμίζω τα μαγαζιά”. Μόλις κατέβηκε δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ των ράπερ», μετέφερε στον αέρα του Happy Day ο Κώστας Φραγκολιάς που βρισκόταν εκεί. «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, κάποιους ανθρώπους όρθιους στα VIP. Και είδα τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος πρέπει να ήταν το σπασικλάκι της τάξης, να τους βλέπει και να πηγαίνει να τους μιλήσει. Σάκης ο ειρηνοποιός», είπε ο παρουσιαστής των βραβείων Θέμης Γεωργαντάς στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε όσους επενέβησαν για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ήταν και ο Πάρις Κασιδόκωστας. Πάντως οι ράπερ Light και Snik έχουν ούτως ή άλλως αντιπαλότητα και μάλλον η βράβευση του Snik έκανε τα πράγματα δυσκολότερα.

Τέλος καλό, όλα καλά, και για εμάς που τρομάζουμε με τέτοια πράγματα τα οποία μας φαίνονται ξένα σε σύγκριση με προηγούμενες διοργανώσεις, δε φταίνε οι ράπερ, δε φταίει το νεαρό κοινό, φταίει που βγαίνει ο Sin Boy με 200 στη σκηνή και είναι σαν να με ρωτάει: “Μήπως είσαι γιαγιά;”.

Φωτογραφίες: Γιώργος Βελλής/24 Media