CELEBRITIES

Η Josephine έχει τη μύτη του Michael Jackson κατά τη γνώμη των haters της

NDP Photo Agency

Στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards στο γήπεδο του γηπέδου Tae Kwon Do παρέλασε χθες σχεδόν σύσσωμη η ελληνική showbiz. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί, ήταν και η Josephine η οποία συμμετείχε μάλιστα στην διοργάνωση, όπου μαζί με τον Mike και τον Νίκο Βουρλιώτη ερμήνευσαν στη σκηνή ένα mashup των κομματιών «Γυναίκες» των Goin' Through και «Βάλε Φαντασία». Πριν από αυτό η Josephine έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την γιορτή της μουσικής και πραγματικά πρέπει να βάλεις φαντασία για να τη δεις με τα μάτια των haters της στα social media.

Διάβασε κι αυτό: Mad Video Music Awards 2019: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα φετινά βραβεία

«Μου λένε ότι είμαι άσχημη και διάφορες κακίες. Ότι η μύτη μου είναι σαν του Michael Jackson. Είναι από ψεύτικα προφίλ, που μπορεί να είναι κάποιος πρώην, που μπαίνουν και γράφουν ένα κακό σχόλιο. Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν έχω και χρόνο» είπε η τραγουδίστρια για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media για την εμφάνισή της.

 

Η Josephine που δηλώνει μόνη στην προσωπική της ζωή εδώ και 1,5 χρόνο, όπως βλέπεις έχει αποφασίσει να διατηρεί την ψυχραιμία της απέναντι σε κακοπροαίρετα σχόλια και πολύ καλά κάνει, αν θες τη δική μου γνώμη. Στη σκηνή πάντως δεν άφησε περιθώρια για αρνητικά σχόλια αφού η παρουσία της ήταν εντυπωσιακή.

NDP Photo Agency

Με τον Mike και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την εμφάνισή της στη σκηνή – NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency