CELEBRITIES

Χρόνια πολλά Jennifer Lopez! Δίδαξέ μας με τα δικά σου λόγια

Η Jennifer Lynn Lopez γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969 στο Μπρονξ. Κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο, έχει 2 αδελφές, 2 παιδιά, 3 γάμους στο ενεργητικό της και μία καριέρα που έχει αποτελέσει πρότυπο για πολλές "αυτοδημιούργητες" τραγουδίστριες εκεί έξω. Είναι μία γυναίκα δυναμική, δραστήρια και τόσο μα τόσο σέξι που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Στα 48 της χρόνια καταργεί όλες εκείνες τις ανόητες θεωρίες που θέλουν τις γυναίκες να χάνουν αρκετούς πόντους φρεσκάδας και αισθησιασμού μετά τα 40. Η Jennifer είναι στην καλύτερή της φάση, ξεκάθαρα. 

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά της συγκεντρώσαμε μερικά δικά της λόγια που εκφράζουν τον τρόπο σκέψης της και τη γενικότερη φιλοσοφία ζωής της. Η πιο σέξι Λατίνα του πλανήτη ξέρει.

“Η αμφιβολία σκοτώνει. Πρέπει απλά να ξέρεις ποια είσαι και τι πρεσβεύεις”.

Να είσαι αληθινή με τον εαυτό σου. Να σε αγαπάς πλήρως και απολύτως

“Η φιλοσοφία μου στη ζωή είναι πως έχουμε έρθει εδώ για ν’ αγαπάμε και να μαθαίνουμε”.
 

“Κάνω μόνο αυτό που μου λέει το στομάχι μου. Πιστεύω πως είναι έξυπνο να ακούς τις συμβουλές των άλλων, αλλά στο τέλος της ημέρας μόνο εσύ μπορείς να πεις τι είναι σωστό για σένα”.

Η ομορφιά είναι εφήμερη. Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα

“Ήξερα τι ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Θα γινόμουν τραγουδίστρια. Θα γινόμουν χορεύτρια και θα έπαιζα σε ταινίες. Θα το έκανα ή θα πέθαινα προσπαθώντας το. Αυτό θα ήταν η ζωή μου”.

Έχω τα δικά μου, προσωπικά standards για το τι ζητάω από έναν σύντροφο και πώς θέλω να μου φέρεται. Δίνω πολλά, δεν αναφέρομαι σε υλικά πράγματα, αλλά σε όσα έχω να προσφέρω σαν άνθρωπος. Αγάπη, αφοσίωση και όλα όσα φτιάχνουν μια καλή σχέση”.

Είναι ντροπή να αποκαλείς κάποια ‘Ντίβα’ γιατί απλά δουλεύει πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο

“Πρέπει να κάνεις πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη. Σαν γυναίκες έχουμε την τάση να δίνουμε πολλά. Φροντίζουμε πολλούς ανθρώπους και δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε το ίδιο για τους εαυτούς μας”.

Τελικά η αλήθεια βγαίνει πάντα στην επιφάνεια, ακόμα κι αν δεν θες να συμβεί κάτι τέτοιο

“Πρέπει να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου προτού επιδιώξεις μια υγιή σχέση με κάποιον άλλο άνθρωπο”.

Αλλά κάθε φορά που νιώθεις άβολα να πεις την αλήθεια, τότε συνήθως πρέπει οπωσδήποτε να την πεις

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Wilfredo Lee