CELEBRITIES

Τα διατροφικά tips των διασήμων

Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή, Ζέτα Μακρυπούλια... Διαθέτουν από τα ωραιότερα σώματα της showbiz. Εκτός από γυμναστική, οι επώνυμες κυρίες προσέχουν τη διατροφή τους ώστε να κρατούν την υπέροχη σιλουέτα που έχουν αποκτήσει. Διάβασε τα διατροφικά tips τους που θα σε βοηθήσουν στη δίαιτα που ακολουθείς ή θες να ξεκινήσεις.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το φαγητό. Το έχει παραδεχτεί αρκετές φορές και όταν εισβάλλει στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της φροντίζει να δοκιμάζει τις συνταγές που ετοιμάζει ο Βασίλης Καλλίδης. Ωστόσο, η παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της. Φροντίζει να καταναλώνει καθημερινά σαλάτες με μαρούλι ή ρόκα, να τρώει ψητό κρέας, το ψωμί να μην είναι λευκό αλλά ολικής αλέσεως και ανάμεσα στα γεύματα να τρώει φρούτα με λίγους ξηρούς καρπούς (κυρίως καρύδια και αμύγδαλα).

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή σίγουρα διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Η διατροφή της περιέχει τροφές πλούσιες σε ενέργεια όπως παντζάρια, ρόκα, σπανάκι και superfoods. Σε αντίθεση με αρκετές δίαιτες, το μεγαλύτερο γεύμα της Δέσποινας Βανδή είναι το βραδινό. Μέσα στην εβδομάδα διαθέτει μια ελεύθερη μέρα όπου τρώει το αγαπημένο της γλυκό. Σοκολάτα!

Ζέτα Μακρυπούλια

 

Όλες μας έχουμε παρατηρήσει πόσο έχει αλλάξει προς το καλύτερο το σώμα της Ζέτας Μακρυπούλια τις τελευταίες σεζόν. Η Ζέτα ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και αποφεύγει τις ατασθαλίες που θα τις κόστιζαν στην ζυγαριά. Εκτός από ψητό κρέας το οποίο συνοδεύει πάντα με σαλάτα (ρόκα ή μπρόκολο), η παρουσιάστρια έχει εντάξει στη διατροφή της λαδερά όπως φασολάκια και αρακάς ενώ μια φορά την εβδομάδα καταναλώνει ζυμαρικά. Όσο για τη σοκολάτα στην οποία έχει πολύ αδυναμία η Ζέτα, τέσσερα απογεύματα την εβδομάδα τρώει ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz. Η κολύμβηση που έκανε σε μικρή ηλικία τη βοήθησε ώστε να έχει πολύ καλές αναλογίες ωστόσο πλέον που δεν ασχολείται με τον αθλητισμό καλείται να προσέχει την διατροφή της. Η τραγουδίστρια αν και δεν κάνει δίαιτα φροντίζει να έχει ισορροπημένα γεύματα μέσα στη μέρα. Καθημερινά φροντίζει να ξεκινά τη μέρα της με πρωινό, καταναλώνει άφθονο νερό και αποφεύγει να τρώει βραδινό μετά τις 21.00. Επίσης, λέει όχι στα φρούτα και τους υδατάνθρακες μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Jennifer Lopez

 

H Jennifer Lopez έχασε αρκετούς πόντους και κιλά από τη στιγμή που έγινε vegeterian. Τα πράσινα smoothies είναι η αδυναμία της αφού ενεργοποιούν τον μεταβολισμό της και τη βοηθούν να χάσει κιλά. Εκτός από το κρέας απέκλεισε από τη διατροφή της και τη γλουτένη ενώ λέει “όχι” στο αλκοόλ. Το πρωινό της περιέχει μπανάνες, blueberry και γάλα αμυγδάλου!

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν στερείται τίποτα από τη διατροφή της. Όταν για παράδειγμα νιώθει λιγούρα θα φάει λίγη πραλίνα στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Γενικότερα, όμως, φροντίζει να μην ξεφεύγει στις ποσότητες φαγητού. Όταν δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει φροντίζει το φαγητό που αγοράζει απέξω να είναι μαγειρευτό. Αποφεύγει το αλκοόλ, τα αναψυκτικά και τον καφέ ενώ αντίθετα λατρεύει το μαύρο ψωμί. Μόλις ξυπνήσει και πριν το πρωινό θα πιει όχι ένα αλλά δύο ποτήρια νερό.

Jennifer Aniston

Το διατροφικό πλάνο της Jennifer Aniston περιλαμβάνει 40% φρούτα και λαχανικά, 30% πρωτεΐνη (όπως κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, μοσχάρι) και 30% λίπη (όπως λάδι και αβοκάντο). Στις σαλάτες της προτιμά να περιέχουν φασόλια, αγγούρια, ντομάτες, τυρί και κρεμμύδι ενώ από σούπες προτιμά εκείνες που περιέχουν σέλερι.

Έλενα Παπαβασιλείου

 

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της τηλεόρασης και το σώμα της πολλές θα ήθελαν να το έχουν. Η Έλενα καθημερινά πριν το πρωινό της πίνει ένα ποτήρι νερό ώστε να “ξυπνά” ο μεταβολισμός της. Το πρωινό της περιέχει δημητριακά με φρέσκα φρούτα ή ψωμί με μέλι. Αποφεύγει το αλκοόλ ενώ πάντα τρώει ψωμί ολικής άλεσης. Όσο για το τσιμπολόγημα, η ίδια κρατά ένα ημερολόγιο όπου καταγράφει τις ατασθαλίες της και τη βοηθά πολύ στο να περιορίζει αυτήν την κακιά συνήθεια.

Δούκισσα Νομικού

Στη Δούκισσα Νομικού δεν αρέσουν καθόλου τα λιπαρά. Αυτό την έχει βοηθήσει να ακολουθεί πιο εύκολα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τρώει κάθε τρεις ώρες τη μέρα και όταν είναι εκτός σπιτιού έχει στην τσάντα της μπάρες πρωτεΐνης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στο πρωινό πίνοντας καθημερινά ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα μαζί με γάλα και μια μπανάνα. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στον γλυκό πειρασμό του καλοκαιριού. Το παγωτό!

Κατερίνα Καινούργιου

Τα τελευταία δύο χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποκτήσει μια εντυπωσιακή σιλουέτα με σωστή διατροφή και άσκηση. Η παρουσιάστρια φροντίζει να πίνει περίπου δύο λίτρα νερό σε καθημερινή βάση, καταναλώνει τέσσερα γεύματα μέσα στη μέρα με απόσταση τεσσάρων ωρών το καθένα. Επίσης, έχει μειώσει το αλάτι από τα γεύματα που καταναλώνει και έχει προσθέσει τα cranberries στο καθημερινό διαιτολόγιό της.

Έλλη Κοκκίνου

Για τη μάχη της με τα κιλά λόγω θυρεοειδή, έχει μιλήσει αρκετές φορές η Έλλη Κοκκίνου, αφού κράτησε για πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια η Έλλη έχει ένα υπέροχο θηλυκό κορμί το οποίο διατηρεί με διατροφή και γυμναστική. Η τραγουδίστρια έχει πάψει να καταναλώνει προϊόντα με γλουτένη και τα γαλακτοκομικά έχει αντικαταστήσει με σόγια. Τα τηγανητά δεν υπάρχουν στο διαιτολόγιό της, μόνο ψητά κατσαρόλας με την ίδια να μαγειρεύει το καθημερινό της μενού. Εκτός από νερό καταναλώνει αρκετό πράσινο τσάι ενώ τα βράδια αποφεύγει να τρώει.