CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τις σχέσεις της που δεν λειτούργησαν

Instagram/Harpersbazaarus

Η προσωπική ζωή της Jennifer Lopez για χρόνια θύμιζε κάποιο μεγάλο roller coaster στο λούνα παρκ του Hollywood. Σήμερα η ίδια δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ (αν αυτό σου θυμίζει τις δηλώσεις της σε κάθε προηγούμενη σχέση, κρατήσου σε παρακαλώ πριν βγάλεις συμπεράσματα) στο πλευρό του Alex Rodriguez ή A Rod, όπως είναι γνωστός ο πρώην παίκτης του baseball, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια. Η ίδια σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Harpeer's Bazaar Φεβρουαρίου, λέει ότι της πήρε χρόνια να βρεθεί στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, το πιο ευτυχισμένο της προσωπικής ζωής της κι αυτό έχει πολύ να κάνει με την αυτογνωσία. «Για εμένα, το ταξίδι των σχέσεων είχε πολλά πάνω και κάτω. Αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με κανέναν άλλο παρά με εμένα. Είχε να κάνει με το να γνωρίσω τον εαυτό μου» εξήγησε.

Η Jennifer με την εμπειρία και τη σοφία των 49 της χρόνων, έχοντας περάσει από τη διαδικασία του γάμου τρεις φορές, έχοντας γίνει μητέρα και έχοντας σχέσεις που αποτελούσαν κάθε εβδομάδα κεντρικό εξώφυλλο των περιοδικών, μοιράζεται στη συνέχεια τη φιλοσοφία της για τις σχέσεις, που δεν απέχει καθόλου από όλα όσα έχεις ακούσει να σε συμβουλεύουν πολλάκις στη ζωή σου. Και αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη ότι οι συμβουλές αυτές έχουν λόγο ύπαρξης. «Μέχρι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να αγαπήσεις ολοκληρωτικά κάποιον με τρόπο που είναι αγνός και αληθινός. Μόλις το κάνεις αυτό, μπορείς να έχεις σχέσεις βασισμένες στην αγάπη και τον σεβασμό, που εμπεριέχουν τη στήριξη και την φροντίδα. Κάτι εξελίσσεται εκεί και αυτό συνέβη σε εμένα. Τώρα νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα καλύτερο σημείο στη ζωή μου», λέει η Jennifer Lopez.

 

Ανάμεσα στους πολύκροτους χωρισμούς της μπορείς να συμπεριλάβεις ονόματα όπως ο Ben Afflech, ο Marc Anthony, ο Sean “Diddy” Combs  αλλά και ο Casper Smart. Μετά από όλα αυτά, όμως, η Jennifer συνέχισε να πιστεύει στην αγάπη. «Έχω δύο φανταστικά παιδιά κι έναν υπέροχο σύντροφο. Δεν έχω βρει τις απαντήσεις για όλα, και δεν είναι όλα τέλεια. Αλλά νιώθω πολύ υπερήφανη για τα πράγματα τα οποία πέρασα στην προσωπική μου ζωή και είμαι ακόμα αισιόδοξη και γεμάτη ελπίδα», εξηγεί η τραγουδίστρια και ηθοποιός, σημειώνοντας ωστόσο πώς τα δημοσιεύματα των tabloids την επηρεάζουν ακόμα.

Αυτή η αυτογνωστική φάση δεν αφορά όμως μόνο την προσωπική της ζωή, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο Harper’s Bazaar, για το οποίο έκανε μια ακόμα φωτογράφιση που σε πείθει πως στην πραγματικότητα η Jennifer Lopez είναι ο Benjamin Button. Αφορά και σε όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα της, αφορά την επιτυχία και τα σεξιστικά σχόλια που έχει ακούσει αναρρίθμητες φορές γι’ αυτήν. «Σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, προσπαθώ να αναγνωρίζω περρισσότερο την αξία μου. Είναι δύσκολο όταν κάποιοι συνέχεια σου λένε ότι δεν είσαι καλή ή ρωτούν “Γιατί είναι επιτυχημένη αυτή;”. Αυτά τα ακούς πολύ όταν είσαι μια επιτυχημένη γυναίκα. Όχι και τόσο αν είσαι άνδρας. Το ζήτημα με τους ανθρώπους, ειδικά με τις γυναίκες, είναι ότι μπορεί να έχεις 12 ανθρώπους γύρω σου που σου λένε ότι είσαι φανταστική, αλλά ένας άνθρωπος σε ρίχνει με τα σχόλια του. Κι αυτή είναι η φωνή που κολλάει στο μυαλό σου. Μετά τελικά σκέφτεσαι κάποια στιγμή “Περίμενε, δεν είμαι ψεύτικη. Το κάνω αυτό πολύ καιρό. Δεν έγινε κατά λάθος. Εργάστηκα σκληρά για να φτάσω εδώ”. Και να σου πω κάτι; Συγχαρητήρια στον εαυτό μου. Δεν το λέω ψωνίστικα, σε καμία περίπτωση. Απλά του λέω “Τα πας καλά μωρό μου. Άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει λίγο”», είπε η Jennifer και δεν θα την αμφισβητήσω.

Η ίδια ωστόσο κατέληξε να παραδέχεται ότι είναι εργασιομανής και ότι παρόλο που θα ήθελε ένα διάλειμμα, δεν θέλει ποτέ να έρθει η ημέρα που θα νιώσει απόλυτα ικανοποιημένη και να πει «Τα κατάφερα. Όλα. Τέλειωσα. Δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω». Ίσως σε προσωπικό επίπεδο το πει με τον A Rod. Στην σκηνή όμως όχι.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Harpersbazaarus