CELEBRITIES

10 ομορφάσχημοι διάσημοι άντρες που μας αρέσουν (πολύ)

Όταν είπα ότι βρίσκω άσχημο τον Eddie Redmayne αυτό που ακούστηκε (περίπου) στο γραφειο ήταν ''Ποιος καθορίζει τι είναι όμορφο και τι άσχημο; Για σε παρακαλώ που θα πεις τον Eddie Redmayne άσχημο''. Όταν μάλιστα άνοιξα ένα chat για να πω στις φίλες μου ποιους celebrities έβαλα σε αυτή τη λίστα τα σχόλια έπεσαν βροχή.

(οκ, τον Matthew Goode δεν τον έβαλα στη λίστα, αν και είχα support για αυτή την επιλογή)

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει τι είναι άσχημο και τι όμορφο. Αν με ρωτήσεις τι ακριβώς κάνει έναν άντρα ομορφάσχημο δεν θα ξέρω τι να σου απαντήσω, γιατί ο καθένας μας βρίσκει διαφορετικά πράγματα γοητευτικά/ σέξι και όμορφα στο αντίθετο φύλο. Οι celebrities λοιπόν, που θα δεις στην παρακάτω λίστα κέρδισαν μια θέση απλά γιατί δεν ακολουθούν τα δυτικά πρότυπα ομορφιάς και είναι όμορφοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Adam Driver

Η λίστα ανοίγει πανηγυρικά με τον Adam Driver. Τον άντρα που έχει διχάσει όσο κανένας το γυναικείο κοινό. Υπάρχουμε εμείς που λιγώνουμε μπροστά του και υπάρχουν και εκείνες που τον βρίσκουν το ίδιο γοητευτικό με το Γκόλουμ. Adam Driver μην τις ακούς, συνέχισε ό,τι κάνεις. <3

Tom Hiddleston

Μια ίσως άδικη συμμετοχή, καθώς ο Tom θεωρείται από πολλές γυναίκες ‘damn hot’. Λίγο το λεπτεπίλεπτο και κομψό παρουσιαστικό του, λίγο η προφορά κρύβει την ομορφοασχημιά του. Καλύτερο σχόλιο που ειπώθηκε για αυτόν ”Μοιάζει με τον κλασσικό αδιάφορο του σχολείου, που το παίζει όμορφος ενώ ξέρει ότι είναι άσχημος και στο τέλος το πιστεύουν και οι υπόλοιποι”.

Benedict Cumberbatch

Το μόνο που θα πω για τον Βενέδικτο είναι το εξής σχόλιο που ακούστηκε για αυτόν ”Είναι σαν χέρι ή μάλλον όχι είναι σαν τη γάτα που είχε πάρει η Rachel στα Φιλαράκια”. Χμ. Μάλιστα.

Vincent Cassel

Α, ναι η γαλλική εκδοχή του ομορφάσχημου *παίζει με την μπούκλα, δεν μπορεί να σκεφτεί τι άλλο να γράψει για αυτόν*

Cillian Murphy

Ο Cillian έχει πολύ θηλυκά χαρακτηριστικά, γεγονός που τον βάζει στη λίστα αυτών που δεν είναι αντικειμενικά hot και σέξι. Το γεγονός βέβαια ότι είναι στη δική μου λίστα έχει να κάνει τελείως με τον ρόλο του στην ταινία ”Red Eye”, στην οποία ήταν ένα psycho δολοφόνος.

Javier Bardem

Η πιούτι, aka Χριστίνα απείλησε ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει για αυτή την επιλογή, ωστόσο δεν γινόταν να αφήσω εκτός τον Javier, τον Ισπανό εκπρόσωπο των ομορφάσχημων. Javier αν με διαβάζεις να ξέρεις ότι σε αγαπώ και πως ακόμα ονειρεύομαι να γνωρίσω έναν σαν και σένα στη Βαρκελώνη.

Matt Smith

Ο Doctor της καρδιάς μας, o Matt Smith ανήκει σε εκείνους τους άντρες που δεν θα κοιτάξεις αμέσως, ίσως και ποτέ, αλλά δεν περνάει απαρατήρητος ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Eddie Redmayne

Άλλη μια επιλογή μου που προκάλεσε αντιδράσεις. Η Μάριον και η Ναταλία τον αγαπάνε και δεν βρίσκουν κάποιο ελάττωμα στην εμφάνισή του ενώ εγώ τον βρίσκω απλά cute. Γούστα είναι αυτά.

Adrian Brody

Η στραβή μύτη του Adrian δεν έχει σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του και σίγουρα δεν του έχει στοιχίσει points στο σέξινες.

Ryan Gosling

Ναι, δεν είμαι τρελή. Ούτε χάκαρε κάποιος το λογαριασμό μου και πέρασε αυτό το όνομα στη λίστα. Ο Ryan Gosling κλείνει αυτό το μικρό αφιέρωμα γιατί αν τον δεις λίγο αντικειμενικά, χωρίς να σκέφτεσαι τις συμμετοχές του στο ”Notebook” και το ”La La Land” θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει κλασσική ομορφιά. *σκύβει να γλιτώσει τα μπουκάλια που θα της πετάξουν*