CELEBRITIES

Τη Lily Aldridge στο Harper’s Bazaar θα θες να την βλέπεις για 1000 και 1 νύχτες

Η Lily Aldridge, το 32χρονο μοντέλο - "Αγγελάκι" της Victoria's Secret, με περισσότερους από 5 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, έδωσε συνέντευξη στο Harper's Bazaar Arabia και φωτογραφήθηκε με έντονο eyeliner και στρασάκια στα μάτια.

Ακολοθούν ορισμένες από τις σημαντικότερες δηλώσεις της στο περιοδικό και οι υπέροχες φωτογραφίες της.

Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος στον χώρο μας τώρα. Πολλές γυναίκες διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Το δικαίωμα να πουν “όχι”, να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, να θέτουν τα όριά τους“, δήλωσε η Lily στο Harper’s Bazaar.

Ήμουν πολύ τυχερή στην καριέρα μου που ξεκίνησα με μεγάλα brands τα οποία πάντα με προστάτευαν. Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό τώρα να ειναι σίγουρη κάθε γυναίκα ότι ξέρει τα όριά της. Μίλα, μοιράσου τις ιστορίες σου, διάδωσέ τις. Πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη και να είμαστε περήφανες για εμάς“.

Ανησυχώ για την κόρη μου. Ελπίζω όταν θα ασχοληθεί με τα social media να μην είναι πια cool. Επειδή τα πράγματα περνούν μέσα από κύματα και τελικά η νέα γενιά θα πει “Θέλουμε περισσότερη ιδιωτικότητα”. Αυτό εύχομαι!“.

 

(Πάτα τα βελάκια αριστερά – δεξιά για να δεις περισσότερες φωτογραφίες)

“Αν ανεβάσεις μια φωτογραφία σου που πιστεύεις ότι δείχνεις υπέροχη και αρχίσουν τόσοι άνθρωποι να σου γράφουν άσχημα πράγματα, πονάει πολύ. Τώρα έχω γίνει πιο σκληρόπετση, και σχεδόν το αγνοώ. Προσπαθώ να μην διαβάζω όλα τα σχόλια και να μην αγχώνομαι επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή“.

Οι γυναίκες παντού είναι διαφορετικές. Δεν έχουμε όλες το ίδιο μέγεθος, τις ίδιες πεποιθήσεις, ή ηλικία. Νιώθω πως η βιομηχανία της μόδας αλλάζει για τις ηλικίες, τη διαφορετικότητα και τους σωματότυπους“.