CELEBRITIES

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η πρώτη του φωτογραφία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

NDP Photo Agency

Ενάμιση μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι και πάλι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά του καθήκοντα στη σειρά «Για Πάντα Παιδιά» του Open. Τον ηθοποιό υποδέχτηκαν στην πρώτη ημέρα του στο σετ οι συμπρωταγωνιστές του, Αποστόλης Τότσικας και Νίκος Πουρσανίδης με μεγάλη χαρά.

Ο Αποστόλης Τότσικας μοιράστηκε μάλιστα την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας: «Επέστρεψε». Και το παράδοξο είναι πώς ενώ ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης που υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία ποζάρει χαμογελαστός, ο Νίκος Πουρσανίδης στο πλευρό του είναι εκείνος που εκτός από το χαμόγελό του κι εκείνος φορά για τις ανάγκες της σειράς και επιδέσμους και νάρθηκες.

Μαζί γύρισαν και δύο story μέσα από τα οποία ευχήθηκαν στον τρίτο της παρέας, Νίκο Πουρσανίδη, «Χρόνια πολλά» για τη χθεσινή ονομαστική του εορτή. Οι ηθοποιοί της σειράς έχουν έρθει κοντά μέσα από τη συνεργασία τους και μάλιστα ο Νίκος Πουρσανίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην Espresso: «Όταν βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει στο σπίτι και μέχρι να γίνει το επόμενο χειρουργείο, τον επισκεφτήκαμε και είδαμε μαζί το επεισόδιο, τρώγοντας πίτσες και γλυκά. Γελάσαμε πολύ εκείνη τη βραδιά, για να ξορκίσουμε το κακό»

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency