CELEBRITIES

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε το ύψος του στο Twitter και ακολούθησε χαμός

NDP Photo Agency

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο «βασιλιάς» του φετινού MasterChef και της καρδιάς των τηλεθεατών του. Παρόλο που δεν διαγωνίζεται, που δεν είναι ο «ωραίος» της παρέας όπως ο Σωτήρης Κοντιζάς ή ο «αυστηρός» όπως ο Πάνος Ιωαννίδης, αλλά είναι εκείνος που με το χιούμορ του κερδίζει άπειρους πόντους γοητείας. Μιλώντας για πόντους, ο Λεωνιδας Κουτσόπουλος δεν είναι το ίδιο ψηλός με τα δύο άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής και το ύψος του έχει γίνει αντικείμενο πλάκας ανάμεσα στον ίδιο και τον Σωτήρη Κοντιζά. Ο τελευταίος μάλιστα του είχε πει ότι «είσαι περασιά με τον πάγκο» κάνοντας τον να ξεσπάσει σε γέλια και να μεταφέρει τον προβληματισμό του περί «περασιάς» στο αληθινό του «βασίλειο», το Twitter.

 

Εκεί αποφάσισε να αποκαλύψει το ύψος του σε όλους. «Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούργια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)» έγραψε ο σεφ και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

 

Μερικά από αυτά στα γράφω παρακάτω και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις πως αυτό που έγινε στο Twitter του chef μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο, επίθεση αγάπης.

Αυτό που έχει σημασία είναι το ηθικό ανάστημα

Γίγαντας είσαι και δεν αναφέρομαι στο ύψος

Είσαι ο σεφ της καρδιάς μας! Τέλος

Σεφ είσαι ακριβό άρωμα και 1.50 να σου έλεγαν ο σεφ της καρδιάς μου θα ήσουν πάλι

Γίγαντας ο Λεό λέμε!

Κόουτς τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρό μπουκαλάκι

1,74 και με χιλιόμετρα ηθικού αναστήματος! Το λέω εγώ, γιατί εσύ δε θα το πεις ποτέ!!! Καλημέρα θείο!

Το ανάστημα της ψυχής και το καθαρό βλέμμα μας νοιάζει εμάς τις γυναίκες.Χαλάλι οι μαύροι κύκλοι και λίγοι πόντοι. Τι κόλακας…

Και ο Τύριον να ήσουν, για εμάς στις καρδιές μας εισαι τεράστιος!

Είσαι τόσο αστέρι που εμείς σε βλέπουμε δύο μέτρα

Ως 1,54 μετρημένη σε Αστυνομικό Τμήμα επίσης έχω να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και άπειρη αγάπη.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency