CELEBRITIES

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: 7 φορές που απέδειξε ότι είναι ο βασιλιάς του Twitter

NDP Photo Agency

Μπορεί ο Σωτήρης Κοντιζάς να θεωρείται ο γοητευτικός της παρέας, ο Πάνος Ιωαννίδης ο αυστηρός επαγγελματίας αλλά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ξεκάθαρα ο σταρ του MasterChef 3. Όχι, δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι έχει τη Σπυριδούλα στην ομάδα του που συζητιέται ξεκάθαρα περισσότερο από όλους τους παίκτες, αλλά στο ότι το αστείρευτο χιούμορ του τον έχει χρίσει «βασιλιά» της κουζίνας του Star. Επίσης τον έχει χρίσει και βασιλιά του Twitter.

H τελευταία φορά που κρατήσαμε την κοιλιά μας από τα γέλια εξαιτίας ενός Tweet του ήταν την περασμένη Πέμπτη όταν θέλησε να απαντήσει στους χρήστες που τον ρωτούσαν επανειλημμένα πώς αντέχει την Σπυριδούλα στην ομάδα του. Η απάντησή του δεν ήταν άλλη από την Ντένη Μαρκορά, των «Δύο ξένων» ενώ ψεκαζόταν με το Evian της. «Χριστέ μου τι ντεκαντάνς» έλεγε εκείνη, «Χριστέ μου τι ωραία που περνάμε» λέγαμε εμείς καθώς βλέπαμε το παρακάτω Tweet.

 

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο έχει «χτυπήσει» ξανά στο Twitter, τις περισσότερες φορές κερδίζοντάς μας με το χιούμορ του, άλλες γράφοντας κάτι που ποτέ δεν περιμέναμε (όπως όταν παρέθεσε στίχους από το τραγούδι “Για λόγους ταξικούς” των Χατζηφραγκέτα) και άλλες με την ευαισθησία του όπως η ανάρτησή του με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Παρακάτω θα δεις τα αγαπημένα μας δικά του tweets.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency