CELEBRITIES

Λένα Παπαληγούρα: Το φύλο του μωρού που περιμένει

ndp

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες η Λένα Παπαληγούρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός που κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον σύντροφό της Άκη Πάντο αλλά και να ζησει τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας σε λίγους μήνες από τώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News η Λένα Παπαληγούρα διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της ενώ γνωρίζει και το φύλο του παιδιού που περιμένει. Όπως υποστηρίζει το δημοσιεύμα σε λίγους μήνες μαζί με τον σύζυγό της θα έχουν στην αγκαλιά τους ένα αγοράκι.

Η ίδια η ηθοποιός τηρεί στάση σιωπής στα social media σε ό,τι αφορά το χαρμόσυνο αυτό γεγονός στην ζωή της, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει πάντα με τα κομμάτια της προσωπικής της ζωής που δεν αφορούν το κοινό. Ωστόσο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τους επόμενους σταθμούς της περιοδείας της παράστασης Ηλέκτρα στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή και το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη το φετινό καλοκαίρι. Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει θεατρικά σχέδια για τον ερχόμενο Χειμώνα αφού η εγκυμοσύνη της σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα είναι ήδη προχωρημένη ως τότε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency