CELEBRITIES

Ιωάννα Παππά: Η πρόβα της στο ατελιέ της Εριφύλλης πριν παντρέψει τη Λένα Παπαληγούρα

ndp

Ένα 24ωρο πριν σταθεί στο πλευρό της Λένας Παπαληγούρα και του Άκη Πάντου, μαζί με τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού για να τους παντρέψουν, η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Εριφύλλης Νικολοπούλου για την τελευταία της πρόβα. Η ηθοποιός θα είναι κουμπάρα στο σημερινό Μυστήριο και επέλεξε για την περίσταση ένα custum made φόρεμα στις αποχρώσεις του μωβ, με μετάξι και δαντέλα δια χειρός της σχεδιάστριας.

NDP Photo Agency

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στις Τρεις Αδελφές του Τσέχωφ στο θέατρο Πορεία πριν από τρία χρόνια. Η συνάντησή τους γέννησε μεταξύ τους μία αδελφική φιλία η οποία ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι ερωτεύτηκαν δύο αδέρφια, τον Κώστα και τον Άκη Πάντο. Πλέον θα τους ενώνει και η κουμπαριά αφού η Ιωάννα και ο Κώστας θα παντρέψουν τη Λένα και τον Άκη. Η τελετή θα γίνει στις 7 το απόγευμα   στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλίασσαρούς στο Θησείο.

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

 

NDP Photo Agency

Η ηθοποιός μοιράστηκε και ένα video από τη πρόβα της στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο μπορείς να θαυμάσεις το φόρεμα από κάθε γωνία.

 

«Μου έκανε την πρόταση γάμου σε ένα μικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε µια ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ρομαντική πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε» είχε πει η Λένα Παπαληγούρα σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό.

Η ώρα η καλή!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency