CELEBRITIES

Η Λένα Παπαληγούρα σε μια βόλτα με τον γιο της. Κάθε φωτογραφία και λίγη παραπάνω αγάπη

ndp

Η Λένα Παπαληγούρα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο μέσα από την παράσταση «Οι Δαναΐδες» που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στις 2 και 3 Αυγούστου. Μέχρι να πυκνώσουν οι πρόβες και να έρθει εκείνη η ώρα, η ηθοποιός χαίρεται κάθε στιγμή με τον μικρό της γιο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πάρει το όνομα του παππού της και πατέρα της Λένας Παπαληγούρα, Αναστάση. Σε μία τέτοια καθημερινή στιγμή χαράς τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός στο Κολωνάκι.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Είχα και έχω τους συνήθεις φόβους: να είναι καλά, να είμαστε εμείς καλά όσο μας χρειάζεται, πως θα είμαστε καλοί γονείς – ξέρεις, τέτοια. Έχω όμως και πολύ μεγάλη χαρά από την πρώτη στιγμή. Το ήθελα πολύ. Και νιώθω μεγάλη ευτυχία και ευγνωμοσύνη που συνέβη», είχε πει σε συνέντευξή της στη Real Life η Λένα Παπαληγούρα για το ρόλο της μητέρας που ήρθε στη ζωή της λίγο μόνο καιρό μετά τον γάμο της με τον Άκη Πάντο.

Διάβασε ακόμα: Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος. Οι φωτογραφίες του ρομαντικού γάμου τους στη βροχή

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όσο για την επιστροφή της στη δουλειά που έγινε μέσα από την τηλεοπτική της συμμετοχή στη σειρά του Open «Ου φονεύσεις» πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει: «Ήταν η πρώτη φορά που τον άφησα και γκρίνιαζε, απ ότι μου είπαν η μαμά μου, ο σύζυγος μου Άκης και οι γονείς του – τον φρόντιζαν όλοι εναλλάξ. Ωστόσο, νομίζω, ότι εγώ βίωσα το μεγαλύτερο σοκ γιατί ήμασταν αυτοκόλλητοι επί πέντε μήνες. Φαντάσου, όταν είχαμε απογευματινά γυρίσματα, ξυπνούσα μαζί του και πηγαίναμε στον κήπο για να προλάβω να τον χαρώ μέχρι να αρχίσει το γύρισμα».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency