CELEBRITIES

Βάσω Λασκαράκη: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Ολλανδία

ndp

Μετά την κοινή τους απόδραση στη Μύκονο με αφορμή το γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου, όπου ήταν και μία από τις ελάχιστες φορές όπου απαθανατίστηκαν μαζί από το φακό των παπαράτσι, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος συνέχισαν τα ταξίδια τους αυτή τη φορά σε προορισμό του εξωτερικού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Ολλανδία από όπου μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα σε Insta Stories και post του Instagram. Η Βάσω Λασκαράκη συνέχισε μάλιστα να ανεβάζει φωτογραφίες της από το κοινό τους ταξίδι και τις επόμενες ημέρες, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα πιο κομψά στιγμιότυπα του ταξιδιού της.

ndp

Πότε στην φύση, πότε σε μουσεία, και πότε σε βραδινές εξόδους η Βάσω Λασκαράκη σε αυτό το ταξίδι απέδειξε ότι έχει το προσωπικό της στυλ και ξέρει τι της ταιριάζει περισσότερο. Δες παρακάτω και θα το διαπιστώσεις κι εσύ.

 

 

 

Εντάξει δεν είναι μόνο το στιλ, σίγουρα βάζει και ο έρωτας το χέρι του για τα όμορφα στιγμιότυπα. Άλλωστε όπως έχει πει και η ηθοποιός αισθάνεται πολύ σίγουρη για τον άνθρωπό της. Και αυτό φαίνεται κάθε φορά που ποζάρει στον φακό του.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency