CELEBRITIES

Βάσω Λασκαράκη: “Από το διαζύγιό μου με τον Γιάννη, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου”

ndp

Τι κι αν έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον είναι στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου; Οι ερωτήσεις για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είναι αναπόφευκτες. Ο λόγος για την Βάσω Λασκαράκη  η οποία, λίγο πριν την πρεμιέρα της κωμικής σειράς «Το σόι σου» που συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά στον Alpha, έδωσε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ

– Είπες πριν ότι τους συναδέλφους σου στο «Σόι» τους θεωρείς οικογένειά σου. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έμαθαν για το διαζύγιό σου από το Δελτίο Τύπου που στείλατε από κοινού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, Και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί από το διαζύγιο, έχασα την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου».

– Θα μπορούσες να ξανασυνεργαστείς με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη;

«Ίσως και να μπορούσαμε να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό».

 

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΤΟ

– Ξέρω πόσο καλά προφυλάσσεις την προσωπική σου ζωή, αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχεις την ανάγκη να κρύψεις τη σχέση σου με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Κάνω λάθος;

«Όχι, δεν κάνεις λάθος. Δεν έχω καμία διάθεση να κρυφτώ, εφόσον αισθάνομαι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

– Τι σε κάνει να αισθάνεσαι τέτοια σιγουριά, παρόλο που δεν είστε χρόνια μαζί;

«Αυτό είναι κάτι που αφορά εμένα και τον σύντροφό μου και δεν θα ήθελα να το επικοινωνήσω προς τα έξω. Θα σου πω μόνο ότι είναι διαφορετικό να κάνεις μία σχέση στα 39 απ’ ό,τι στα 23 ή στα 25. Βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα και κάπως αλλιώς τα ορίζει. Άλλα πράγματα έχουν σημασία πια και άλλες είναι οι προτεραιότητες. Ωριμάζουν το μυαλό, τα συναισθήματα κι αυτό σε βοηθά να πάρεις άλλες αποφάσεις στη ζωή σου».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΑΜΟΥ

– Το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκε πολύ θόρυβος με ένα δακτυλίδι που φοράς. Κάποιοι είπαν ότι το κρύβεις γιατί δεν ήθελες να αποκαλυφθεί ότι έχεις κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ωστόσο, αν ήθελα να κρύψω το δακτυλίδι, δεν θα το φορούσα καν».

– Θα τολμούσες να κάνεις έναν δεύτερο γάμο;

«Ναι, δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, που θέλει να αφιερώνει τη ζωή του σε έναν άνθρωπο, που του αρέσει να είναι σε μία σχέση και αγαπάει την οικογένεια. Πριν αποκτήσω παιδί, φοβόμουν ότι ίσως δεν κάνω γι’ αυτό, αλλά από τότε που ήρθε στην ζωή μου η Εύα άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας ταιριάζει. Εμένα, λοιπόν, αυτό που λένε η καρδιά μου, οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου είναι μέσα σε μία οικογένεια».

Κεντρική φωτογραφία: NDP PhotoAgency