CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκαράκη βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες της ποζάροντας στο φακό του συντρόφου της

instagram/vasolaskaraki

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός έχει μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον Κρητικό σεφ που έχει μπει με φόρα στη ζωή της το τελευταίο διάστημα, Λευτέρη Σουλτάτο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι η ψυχή ενός ανθρώπου που μετράει και το τι έχει να σου δώσει. Όταν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σου μαθαίνει πράγματα, όταν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις μ’ έναν διαφορετικό τρόπο που εσύ δεν τον είχες και τον θαυμάζεις. Δε θα μπορούσα να είμαι μ’ έναν άνθρωπο που δεν τον θαυμάζω σε πολλούς τομείς στη ζωή του. Είναι Κρητικός και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τους έξι μήνες μένει εκεί και τους υπόλοιπους στην Αθήνα. Νιώθω πολύ καλά, ανακούφιση και ηρεμία. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου που με κάνει να ονειρεύομαι και να σχεδιάζω πράγματα».

Αυτή η ηρεμία, η ανακούφιση και τα όνειρα ζωής που συνοδεύουν τον νέο της έρωτα, όπως είπε, αποτυπώνονται στο πρόσωπο της ηθοποιού κάθε φορά που την καταγράφει ο φωτογραφικός φακός του Λευτέρη Σουλτάτου. «Μέσα από τα μάτια του» έγραψε δημοσιεύοντας την τελευταία από αυτές τις φωτογραφίες η Βάσω Λασκαράκη, στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Το χαμόγελό της προδίδει ευτυχία όπως και κάθε φορά που δίνει δημόσια τα εύσημα για τις φωτογραφίες της στον σύντροφό της.

 

«Δεν είμαι αρνητική σε έναν δεύτερο γάμο, ούτε στο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Τη ζωή μου την ονειρεύομαι συντροφική, μέσα σε οικογένεια. Δε σκορπάω τον εαυτό μου δεξιά και αριστερά. Εφόσον στη ζωή μου εμφανίστηκε κάτι πολύτιμο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και μπόρεσα να το αναγνωρίσω και να το κρατήσω, ορίζοντας ξανά τον εαυτό μου μέσα από αυτό, φυσικά και με σκέφτομαι με γάμο και οικογένεια!», συμπλήρωνε στην ίδια συνέντευξή της στο Hello η Βάσω Λασκαράκη που έχει βρει την απόλυτη δική της ευτυχία και όπως βλέπεις αυτή γράφει σε κάθε γωνία του προσώπου της. Αρκεί να ποζάρει σε εκείνον.

 

 

 

Ας χαρίζει λοιπόν στον ερωτά της πάντα τέτοια ενσταντανέ.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vasolaskaraki