CELEBRITIES

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πιο βαθιά εξομολόγηση για το διαζύγιό της και επιβεβαίωσε (;) τον αρραβώνα της

ndp

Με εξομολογητική διάθεση κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή ''Μετά τα Μεσάνυχτα'' του Alpha. Η ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο για την προσωπική της ζωή, την μεγάλη αλλαγή που πέρασε με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και το νέο της σύντροφο Λευτέρη Σουλτάτο με τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους.

 

«Δεν είναι εύκολο. Κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Όποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα απίστευτα. Είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι» είπε η Βάσω Λασκαράκη για το αν το διαζύγιο της ήταν μια δύσκολη απόφαση. Η ίδια απάντησε αρνητικά στο αν ένιωσε τύψεις απέναντι στο παιδί της. «Όχι, δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα ίσως γιατί το προσπάθησα, το πάλεψα, είμαι πολύ εντάξει απέναντι στον εαυτό μου πρώτα από όλα για να μπορώ να αντιμετωπίσω το παιδί μου όταν θα έρθει να με ρωτήσει.

Είμαι πολύ ξεκάθαρη, δεν διαπραγματεύομαι κάτι πάνω σε αυτό. Ούτε σκέφτηκα ποτέ να μείνω για το παιδί, γιατί δεν θα ήμουν ευτυχισμένη. Θεωρώ ότι δεν έχουμε καμία μα καμία παιδεία διαζυγίων, συμβαίνουν τα μεγαλύτερα και τα πιο τραγικά λάθη. Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι, αλλά επίσης θεωρώ ότι είχα τη διαύγεια και την ωριμότητα να αφήσω τα πάντα έξω και να πορεύομαι μόνο για το παιδί και να μπορώ να έχω την άριστη επικοινωνία για το παιδί. Αν έχουμε χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες σε αυτόν τον γάμο, νομίζω ότι έχουμε κερδίσει σε αυτόν», είπε χαρακτηριστικά ενώ παραδέχτηκε ότι συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο για το πώς θα ανακοινώσουν στο παιδί την απόφασή τους να χωρίσουν. Το ίδιο προσεκτικοί είναι πάντα και για όσα λένε στο παιδί σε σχέση με τα νέα πρόσωπα στην ζωή τους, όπως σημείωσε η ίδια. Σου θυμίζω εδώ πώς όπως εκείνη έχει πλέον σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο έτσι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας Γερονικολού.

Για το ενδεχόμενο του δεύτερου γάμου η ίδια είπε: «Δεν έχω κάνει γάμο στον προηγούμενο γάμο, δεν ήμουν και κορίτσι που σκεφτόμουν πότε θα βάλω το νυφικό μου, να πάω στην εκκλησία, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Τώρα όταν με ρωτάνε και όταν το συζητάω πιάνω λίγο τον εαυτό μου να χαζοχαμογελάει». Το ίδιο γλυκό συναίσθημα άφησε μιλώντας για τον σύντροφό της ο έρωτας με τον οποίο ήρθε άξαφνα στη ζωή της. «Δεν πίστευα ότι θα ερωτευτώ, και δεν ήθελα κιόλας. Είχα αποφασίσει ότι θα είμαι με τους φίλους μου, θα είμαι καλά, θα αφιερωθώ στο παιδί, αλλά ήρθε τόσο ξαφνικά, τόσο γρήγορα και τόσο απότομα που τον πρώτο καιρό εγώ δεν μπορούσα να το δεχτώ. Με πήρε και με σήκωσε, δεν ξέρω τι μαγικό έγινε πάντως δεν είχε επιστροφή μετά» είπε η Βάσω Λασκαράκη τονίζοντας πώς ο Κρητικός σεφ: «Είναι πάρα πολύ ειλικρινής σαν άνθρωπος, πολύ καθαρός και μέσα σε όλη αυτή την τρυφερότητα που έχει είναι και πάρα πολύ αρσενικό με την καλή έννοια».

ndp

NDP Photo Agency

Αρραβωνιάστηκαν όμως τελικά; Η ίδια μάλλον το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Τι σημαίνει αρραβώνας; Αυτό το παλιό το παραδοσιακό; Δεν θα σας πω τις λεπτομέρειες γιατί θα τις κρατήσω για εμάς».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency