Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πότε εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη στην πρώτη συνέντευξή μετά τον χωρισμό της, στο Down Town Κύπρου.

Στον απόηχο του χωρισμού της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κυπριακή έκδοση του Down Town. Και είπε πολλά για τη ζωή της πριν και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, με απόλυτη ειλικρίνεια.

"Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων. Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες".

Η ηθοποιός συνεχίζει λέγοντας: "Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια".

Παράλληλα, δήλωσε ότι "η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή". Όσο για την τωρινή σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, είπε χαρακτηριστικά ότι "ο Γιάννης θα είναι πάντα μέρος της οικογένειάς μας, γιατί είναι ο πατέρας της κόρης μας. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία".

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ