CELEBRITIES

Ντενίση- Λαζόπουλος αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν on camera. Ιστορικές στιγμές

ndp

Κι εκεί που νόμιζες ότι κάποια πράγματα είναι σταθερά σε αυτή τη ζωή, ότι κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, όπως ας πούμε η κόντρα μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και της Μιμής Ντενίση, έρχονται οι ίδιοι και σου κάνουν την ανατροπή. Οι δύο ηθοποιοί και σκηνοθέτες συναντήθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και χάρισαν ιστορικές στιγμές στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.

Η Μιμή Ντενίση παρακολούθησε την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα από την πρώτη σειρά του θεάτρου και μετά το τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος τη συνάντησε μπροστά στις κάμερες και της είπε «Δεν το περίμενα και μπράβο σου» κι εκείνη αποκρίθηκε: «Εγώ δεν τα κάνω αυτά». Εκείνος κάτι της ψιθύρισε στο αυτί κι εκείνη του είπε «Δώσε μου ένα φιλί». Κι αυτό ήταν, φιλήθηκαν και οποιαδήποτε σταθερά στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης και showbiz γκρεμίστηκε για πάντα.

Δες τους μαζί στο παρακάτω video από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μαζί με όλα όσα έγιναν στην θεατρική πρεμιέρα.

 

«Όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ. Η Κατερίνα είναι κομμάτι της οικογένειάς μου, ο Βουτσάς είναι πολλά χρόνια συνεργάτης και λατρεμένος, ο Νίκος Γαλανός επίσης, η Νίκη Παλληκαράκη, τρεις μαθήτριές μου…» είπε για τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στην πρεμιέρα η Μιμή Ντενίση στους δημοσιογράφους.

«Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό. Ανταπέδωσα την κίνησή της, νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα» σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν θέλησε να απαντήσει στο αν τα περασμένα είναι πλέον και ξεχασμένα μεταξύ τους.

Πάντως ο ίδιος μοιράστηκε την φωτογραφία τους στο Instagram κάνοντας αυτή την συμφιλίωση λίγο ακόμα πιο επίσημη. «Ναι δεν είναι μοντάζ, αλήθεια είναι! Στα Χτυποκάρδια! Το τι είπαμε όμως, παραμένει μεταξύ μας», έγραψε ο ίδιος.

 

Να σου θυμίσουμε, αν και οι ίδιοι ευχόμαστε πραγματικά να τα έχουν ξεχάσει, ότι κατά τη διάρκεια της πολύχρονης κόντρας τους ο Λάκης Λαζόπουλος στις σατιρικές του εκπομπές είχε πει για τη Μιμή Ντενίση ατάκες όπως «Έχω μάθει ότι το τρένο έπαιζε καλύτερα από τη Ντενίση» και «Η Ντενίση παίζει κωμωδία θες δεν θες», ενώ εκείνη είχε δηλώσει ότι «Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό», για την επιμονή του να τη σατιρίζει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency