CELEBRITIES

Λάκης Γαβαλάς: “Δεν έχω βρει ούτε τον άντρα ούτε τη γυναίκα της ζωής μου”

ndp

Λάκης Γαβαλάς. Ένα όνομα, μια ιστορία. Μια ιστορία γεμάτη ατάκες για τον έρωτα και τη ζωή και γεμάτη μεγαλεπίβολα σχέδια για το μέλλον. Τον Λάκη Γαβαλά, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» σε ένα γήπεδο γκολφ και εκεί η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το ενδεχόμενο να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και για την ηλικία του που ο σχεδιαστής επιμένει να τη λέει.

«Δεν έχω βρει ούτε τον άντρα της ζωής μου, ούτε τη γυναίκα της ζωής μου, ούτε το μωρό της ζωής μου, ούτε τον γέρο ή την γριά της ζωής μου» σημείωσε ο σχεδιαστής για το σύμφωνο συμβίωσης και συνέχισε: «Αν θα βρω ένα από αυτά, θα πέσω στη γρίνα του ή της για να το κάνω και θα το κάνω. Γιατί δεν αντέχω τη γκρίνια γι’ αυτό».

Ο Λάκης Γαβαλάς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση καθώς όπως αποκάλυψε το «έτερόν του ήμισυ» τον ακολούθησε σε κάποια από τα ταξίδια του στο εξωτερικό και «περάσαμε τέλεια». Ο ίδιος δήλωσε ευθαρσώς την ηλικία του (είναι 66 ετών) και όταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει μοιράστηκε με όλους μας την φιλοσοφία του. «Τη λέω γιατί θέλω να πω στον κόσμο ότι η ζωή δεν τελειώνει στα 40, στα 30, στα 25. Η ζωή μεστώνει όπως το καλό κρασί. Αρκεί να γίνεται σωστή εμφιάλωση», είπε ο Λάκης Γαβαλάς, κι αν δεν έχεις κρατήσει σημειώσεις ως τώρα μάλλον έπρεπε να το έχεις κάνει.

 

Σε άλλα νέα, ο σχεδιαστής μόδας μίλησε και για τα τηλεοπτικά του όνειρα, σημειώνοντας ότι στα 66 του θέλει να κάνει κάτι «διεθνές» στην τηλεόραση. «Θέλω να είμαι ή ο παλιός Νίκος Μαστοράκης, ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός, θεωρώ ότι είμαι ισάξιος, ή ακόμη ο Άλκης Στέας στην πλατεία της κάθε γειτονιάς», είπε ο σχεδιαστής μόδας και αν είσαι υπεύθυνη προγράμματος κάποιου καναλιού με διεθνείς προδιαγραφές, σκέψου το λίγο παραπάνω, δεν θα χάσεις.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency