CELEBRITIES

Σ’ αυτό το party της Lady Gaga είχε και λουτρό αίματος

Η Lady Gaga έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του American Horror Story, με τίτλο ''Hotel'', στον οποίο θα έχει και η ίδια έναν ρόλο.

Όπως έγραψε η τραγουδίστρια και στα social media της ο ρόλος της είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εκείνη. Για όσες δεν το γνωρίζετε, το American Horror Story, είναι μια αμερικάνικη σειρά θρίλερ/μυστηρίου με πολύ σκοτεινούς χαρακτήρες, πνεύματα, μαύρη μαγεία, εξωγήινους, ζόμπι και – ένας θεός ξέρει – τι μας επιφυλάσσουν για τη νέα σεζόν.

Προκειμένου λοιπόν να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της και να τους δείξει τον ενθουσιασμό της, η Lady Gaga, ως (ημί)τρελη που είναι, εκανε ένα πάρτι για το cast του ”Hotel” το οποίο είχε ακόμα και πισίνα βαμμένη στο κόκκινο του αίματος, για να είναι στο κλίμα της σειράς.

Οι φωτογραφίες της ίδιας, αλλά και τα tweets του σκηνοθέτη της, Ryan Murphy, επιβεβαιώνουν το πόσο αναπάντεχα τέλεια πέρασαν.

 

 

A bloody pool for the cast, sorry #AHSfans, there's few pictures. At my parties, killer friends have more fun, when no evidence is left behind.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Countess (@ladygaga) στις