CELEBRITIES

7 θανάσιμες έχθρες της showbiz

Πάντοτε οι τσακωμοί ήταν ενδιαφέροντες. Από το σχολείο που διαφωνούσες σε ποια πλευρά του θρανίου θα κάτσεις, από το πανεπιστήμιο με τα φοιτητικά κόμματα, από το ξεκατινιασμα με μια φίλη σου μέχρι τον τσακωμό με κάποιον συγγενή σου.

Όλοι οι καυγάδες πάντα είναι μια δύσκολη συνθήκη για όσους εμπλέκονται, αλλά καμιά φορά διασκεδαστική σε εκείνους που βρίσκονται εκτός. Το “σούσουρο” που προκαλείται είναι μεγάλο και δεκάδες λέξεις αφιερώνονται στον κάθε celebrity καυγά.

Ο πιο πρόσφατος είναι μεταξύ του Snoop Dog και της Iggy Azalea. Ο Snoop τις προάλλες ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία αναφερόταν στην sexy Iggy. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία εμφανίζεται μια όχι και τόσο γοητευτική γυναίκα και στην οποία γράφει: “Η Iggy Azalea χωρίς make up”. Μπορεί μετά από λίγα λεπτά να έσβησε το αγενές post, ωστόσο, η Iggy πληροφορήθηκε τα μαντάτα και δεν άφησε να “πέσει κάτω” αυτό το γεγονός.

 

Μέσω Twitter φρόντισε να “στολίσει” τον ραπέρ και να τον ξεφτιλίσει διαδικτυακά. “Γιατί πόσταρες αυτήν την γεμάτη κακία φωτογραφία στο Instagram όταν στέλνεις του προσωπικούς σου φρουρούς να μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες κάθε φορά που βρισκόμαστε στο ίδιο show; Ο φρουρός μου ήταν εκείνος που σταμάτησε το πυροσβεστικό όχημα που έσωσε τους φίλους σου όταν το ξενοδοχείο τους πήρε φωτιά. Επίσης, κάθε φορά που σου μιλούσα ήσουν πάντα τόσο καλός σαν την κόλαση. Είμαι απογοητευμένη από εσένα που είσαι “μ@@@ας” χωρίς να υπάρχει λόγος”.

 

Στη συνέχεια, ο Snoop Dog ανέβασε ένα βίντεο-απολογία στο Instagram ζητώντας συγγνώμη από τη συνάδελφό του.

Loading

It's over I'm bac on my cool shit no harm no foul. #ifitaintaboutthemuch love @troubleman31t respect sorry bout that

View on Instagram

 

“Ζητώ συγγνώμη. Δε θα το ξανακάνω”, είπε ο ράπερ με την Iggy Azalea να αποδέχεται τη συγγνώμη του.

 

Σου πα, Μου πες!

Μπορεί οι δυο ράπερ να τα βρήκαν πολιτισμένα, όμως δεν είναι οι πρώτοι celebrities που “μαλλιοτραβιούνται” είτε διαδικτυακά είτε μέσω δηλώσεων.

Lady Gaga vs. Perez Hilton

 

Αυτό κι αν ήταν ξεκατίνιασμα. Οι πάλαι ποτέ φίλοι Lady Gaga και Perez Hilton έπαψαν να μιλιούνται και κατάντησαν εχθροί. Η Lady Gaga κατηγόρησε τον διάσημο blogger ότι την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, κάτι που διέψευσε ο ίδιος απαντώντας ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του από fans της τραγουδίστριας. Λίγο μετά, τον Νοέμβριο του 2013 η Lady Gaga σε συνέντευξή της στον Howard Stern μίλησε για την πραγματική αιτία του τσακωμού τους.

“Ο Perez άρχισε να μου κάνει αηδιαστικές ερωτήσεις κι ήταν πολύ αρνητικός όσον αφορά το “Born This Way”. Υπέθετα ότι ήταν φίλος μου και ένιωσα προδωμένη οπότε ξέσπασα σε κλάματα. Στη συνέχεια διαπίστωσα ότι οι κάμερες ήταν ανοιχτές. Εκείνος ζήτησε συγγνώμη αλλά το έκανε με ύφος “είμαι ο Perez Hilton και μου επιτρέπεται να συμπεριφέρομαι με αυτόν τον τρόπο”. Και κάπως έτσι έληξε η φιλία μας”.

Jennifer Lawrence vs. Joan Rivers

 

Η αείμνηστη Joan Rivers είχε αρκετούς τσακωμούς με διάσημες κυρίες αφού το ιδιαίτερο και δηκτικό χιούμορ της ενοχλούσε. Ένας από αυτούς ήταν με την Jennifer Lawrence. “Υπάρχουν σόου σαν το Fashion Police που δείχνουν στις νέες γενιές να κρίνουν τον κόσμο με λάθος αξίες και ότι είναι έντιμο να αποκαλείς τους ανθρώπους χοντρούς και άσχημους”, σχολίασε η Jennifer Lawrence σε συνέντευξή της.

“Μου αρέσει που λέει πόσο λάθος είναι να ανησυχούμε για το σώμα μας ενώ παράλληλα είναι “πειραγμένη”. Κοιτά τις αφίσες της. Δεν έχει μύτη, αλλά δύο οπές. Πρέπει να μάθει πως δεν πρέπει να μιλάει για κάτι όταν το κάνεις”, απάντησε η Joan Rivers.

Joan Rivers vs. Kim Kardashian

 

Άλλος ένας διάσημος τσακωμός με εμπλεκόμενη την Joan Rivers ήταν αυτός με την Kim Kardashian. Συγκεκριμένα, η Rivers είχε σχολιάσει ότι το παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West είναι άσχημο. Μπορεί να μην απάντησαν δημόσια, ωστόσο η Kim μαζί με την αδελφή της Khloe έδειξαν στην Rivers ότι είναι ανεπιθύμητη. “Η Khloe και η Kim κάθονταν δίπλα από την Joan Rivers σε του NBC Universal και ζήτησαν να την πάνε αλλού. Δεν ήθελαν δράματα αλλά ούτε να προσποιηθούν για αυτό και ζήτησαν να μετακινηθεί η Rivers”, αποκάλυψε ο Perez Hilton.

Orlando Bloom VS. Justin Bieber

 

Ο συγκεκριμένος καυγάς απασχόλησε για πολλές μέρες τα media αφού δύο διάσημοι άνδρες τσακώθηκαν άσχημα για τα μάτια της Miranda Kerr. Όλα έγιναν τον προηγούμενο Αύγουστο στο εστιατόριο Cipriani στην ίμπιζα όταν ο Orlando Bloom δειπνούσε με τον Leonardo DiCaprio και ο Bieber τους προσέγγισε για να τους μιλήσει. Ο DiCaprio του έκανε νόημα να φύγει και αμέσως μετά ο Orlando Bloom έριξε μπουνιά στον τραγουδιστή. Πολλοί είπαν ότι ο λόγος ήταν η Miranda Kerr με την οποία ήταν παντρεμένος ο Bloom και φήμες ήθελαν τον Bieber να τη φλερτάρει κατά τη διάρκεια του γάμου της.

Nicki Minaj vs. Mariah Carey

 

Αυτός ο τσακωμός ξεκίνησε το 2012 και συνεχίστηκε το 2013. Η Nicki Minaj και η Mariah Carey το 2012 ήταν στην κριτική επιτροπή του American Idol και πριν την πρεμιέρα της εκπομπής κυκλοφόρησε ένα video με τη Nicki Minaj να ουρλιάζει κατά της Mariah Carey ενώ τσακώθηκαν και μπροστά σε διαγωνιζόμενη. “Κάθε φορά που πήγαινα σε γύρισμα ήταν σαν να δουλεύω στην κόλαση με τον σατανά”, δήλωσε η Mariah Carey αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι αναφέρεται στη Nicki Minaj.

Madonna vs. Elton John

 

Μια πολυετής κόντρα που έληξε το 2013. Η Madonna και ο Elton John απασχολούσαν τα μέσα ενημέρωσης με τους τσακωμούς τους. Ο Βρετανός τραγουδιστής συχνά πετούσε δηκτικές ατάκες προς την Madonna με την πιο γνωστή, ότι η τραγουδίστρια μοιάζει σαν έκθεμα-στρίπερ. Ωστόσο, το 2013 τα πράγματα άλλαξαν. “Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στη Γαλλία. Η Madonna ήρθε και της έστειλα ένα σημείωμα. Ήταν πολύ ευγενική. Της ζήτησα συγγνώμη λέγοντάς της ότι δε θα επρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike.gr

Ο Justin Bieber θέλει να βλέπει κλαμένο τον Orlando Bloom

20 διάσημες ατάκες της Lady Gaga