CELEBRITIES

Lady Gaga: Η έμμεση απάντηση για το φλερτ με τον Bradley Cooper και το σχόλιο της πρώην συζύγου του

Chris Pizzello/Invision/AP

Δύο πράγματα περιμέναμε τη βραδιά των Όσκαρ. Να δούμε τι θα κάνει ο Γιώργος Λάνθιμος και να τραγουδήσει live η Lady Gaga και ο Bradley Cooper το ''Shallow''. Εντάξει, περιμέναμε και τις πίτσες αλλά αυτό δεν το βάζω στη λίστα. Το ντουέτο τους ήταν ό,τι πιο αναμενόμενο αλλά μετά την ερμηνεία τους επί σκηνής οι φήμες φούντωσαν πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και η σχέση τους δεν μπορεί να έχει περιοριστεί στο πλαίσιο του επαγγελματικού. Για εμένα ήταν μία ακόμα παράσταση που δόθηκε και οι δύο τους ήταν πιστοί στον ρόλο. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Στους κάποιους άλλους μπορείς να συμπεριλάβεις την πρώην σύζυγο του Bradley, Jennifer Esposito.

Ο David Spade πόσταρε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την ερμηνεία τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Υπάρχει καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να μην συνευρίσκονται ερωτικά;» Ένα ”Ha” στα σχόλια από την Jennifer Esposito ήταν αρκετό. Τι καταλαβαίνεις τώρα εσύ;

 

Η Jennifer και ο Bradley παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν μετά από πέντε μήνες. Η Jennifer έχει αναφέρει για τον πρώην της: «Ήταν αστείος, έξυπνος, αλαζονικός και τρομερά χειριστικός. Δεν τον βρήκα κατ’ ανάγκη ελκυστικό, αλλά κατάλαβα ότι θα μπορούσα να απολαύσω την αίσθηση του χιούμορ και της ανοησίας για λίγο. Περνούσαμε καλά, αλλά είχε επίσης μια κακιά, κρύα πλευρά.»

 

Δες τους κι εσύ λίγο ακόμα γιατί μετά από όλα αυτά χρειάζεσαι μία επανάληψη. Κι αφού την έκανες, να σου πω πως η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία και ευχαρίστησε τον φίλο Bradley.

«Δε θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με έναν αληθινό φίλο και καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Ο χρόνος θα δείξει. Τα βιαστικά συμπεράσματα δε χρειάζονται.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP