CELEBRITIES

Η Lady Gaga στο εξώφυλλο του V Magazine είναι σαν κόρη της Madonna

Η Lady Gaga μας χάρισε έναν από τους πιο όμορφους δίσκους του 2016· το ''Joanne'', όπως είχε αποκαλύψει και σε παλιότερη συνέντευξή της, είναι εμπνευσμένο από τη θεία της που πέθανε ύστερα από μάχη με τη νόσο του συστηματικού ερυθηματώδη λύκου.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο V Magazine, η Lady Gaga μιλάει για εκείνη και για το πιο ”ανθρώπινο” album που τη βοήθησε να φτιάξει αλλά και το πώς νιώθει την ανάγκη να συνδεθεί με το κοινό της σε ένα πιο βαθύ επίπεδο.

”Θέλω να μπορέσω να δω όλα αυτά τα πράγματα που με ενδιαφέρουν, αλλά σιγά- σιγά και με διαφορετικό τρόπο. Το μήνυμα του ”Joanne” είναι ότι πρέπει να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου. Η αδερφή του πατέρα μου πέθανε στα 19 της- αυτή ήταν η Joanne, η θεία μου” αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ συμπληρώνει ότι το πνεύμα της ζει ακόμα μέσα στην οικογένειά της.

Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης μιλάει για την αγάπη της στα άλογα και πώς η ιππασία την κάνει να νιώθει παντοδύναμη ενώ σχολιάζει ότι λειτουργεί καλύτερα ανάμεσα σε γυναίκες, για αυτό και η ομάδα της αποτελείται κυρίως από γυναίκες, οι οποίες τις δίνουν δύναμη καθημερινά όπως και οι gay άντρες στη ζωή της. Δεν παραλείπει όμως να συμπληρώσει ότι έχει straight άντρες στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, η Lady Gaga φαίνεται να έχει βρει πια τον εαυτό της και νιώθει πολύ καλά για αυτόν όπως και για τις επιλογές που (έχει) κάνει.

Η αλήθεια είναι ότι η Lady Gaga έχει καταφέρει να κερδίσει *ακόμα* περισσότερο κόσμο με την πιο προσγειωμένη καλλιτεχνική της προσέγγιση, η οποία μας έδειξε την πιο ευαίσθητη πλευρά της. Μάλιστα στις 22 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα και το ντοκιμαντέρ Five Foot Two με θέμα τη ζωή της στο Netflix, στο οποίο μιλάει για όλους και για όλα- ναι, και για την κόντρα της με την Madonna, με την οποία εδώ που τα λέμε μοιάζει αρκετά στο εξώφυλλο. Just saying.

A post shared by V Magazine (@vmagazine) on

Δες τα teaser trailers του ντοκιμαντέρ στο βίντεο που ακολουθεί.