CELEBRITIES

Kylie Jenner: Τα αρνητικά σχόλια για το “επώδυνα προφανές photoshop” και η νέα κολλητή της, ελληνικής καταγωγής

Η Kylie Jenner πήγε διακοπές και φυσικά δεν περίμενες να κάτσει να απολαύσει απλά τις στιγμές της αφήνοντας το κινητό της κλειδωμένο στο υπερπολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει. Οι φωτογραφίες των διακοπών της με την (νέα της) κολλητή Αναστασία Καρανικολάου ή αλλιώς Stassie ανεβαίνουν στο Instagram κατά ριπάς. Η νέα της φίλη έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της Kylie, μετά το τεράστιο σκάνδαλο της απιστίας του πρώην συντρόφου της αδερφής της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, με την προηγούμενη κολλητή της Jordyn Woods. Τα κορίτσια περνούν όμορφα και αυτό βγαίνει προς τα έξω και στις φωτογραφίες τους, ωστόσο επίσης βγαίνει προς τα έξω και η πολύ μεγάλη επεξεργασία που κάνουν σε αυτές, όπως υποστηρίζουν χρήστες του διαδικτύου.

Διάβασε κι αυτό: H Kylie Jenner έκανε πάρτι με θέμα τη σειρά “Handmaid’s Tale” κι ο κόσμος πηγαίνει τελείως στραβά

Η φωτογραφία που προξένησε έναν μικρό χαμό δείχνει τις δύο γυναίκες να στέκονται δίπλα δίπλα φορώντας το ίδιο φόρεμα σε άλλο χρώμα η καθεμία και η Kylie Jenner τη σχολιάζει γράφοντας: «Τα αντίθετα έλκονται». Αυτοί ωστόσο που ένιωσαν ακαταμάχητη έλξη να αφήσουν το σχόλιό τους στη φωτογραφία ήταν όσοι ήθελαν να ψέξουν τη νεαρή δισεκατομμυριούχο για υπερβολική και προφανή χρήση photoshop. Όπως ανέφεραν η φιγούρα της Stassie φαίνεται σμιλεμένη όχι με φυσικό τρόπο με το πρόβλημα να εντοπίζεται κυρίως στο δεξί της πόδι που μοιάζει θολό όπως συχνά συμβαίνει στις (πάρα πολύ) επεξεργασμένες φωτογραφίες.

 

«Θα γυρίσω αργότερα να δω τη φωτογραφία όταν έχουν ανέβει κανονικά και τα πόδια» έγραψε με χιούμορ ένας χρήστης του Instagram συλλέγοντας περί τα 2000 likes. Άλλος ανέφερε ότι το photoshop ήταν «επώδυνα προφανές». Πάντως και το χέρι της Stassie δείχνει παράδοξα «κυματιστό» προδίδοντας ότι κάποιες γραμμές μάλλον τραβήχτηκαν εκεί για να κάνουν την Kylie να φανεί πιο αδύνατη. «Δεν αντέχω άλλο photoshop τελευταία. Εσείς οι δύο είστε όμορφες, παρόλα αυτά. Σταματήστε επιτέλους να επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες», έγραψε πιο καλοπροαίρετα κάποιος άλλος.

Η Αναστασία Καρανικολάου είναι εδώ και 10 χρόνια φίλη (και προσφάτως αυτοκόλλητη) με την Kylie Jenner , η οποία την υπερασπίστηκε δημόσια πριν από λίγες ημέρες όταν φωτογραφία της δέχτηκε αρνητικά σχόλια. Οι μηροί της χαρακτηρίστηκαν περίεργοι και οι γοφοί της τρομακτικοί ενώ μια «δίπλα» στο δέρμα της λεκάνης της έκανε πολλούς να μιλήσουν ξανά για photoshop. «Stass θα την έσβηνα αυτή τη φωτογραφία, το δέρμα στην ευαίσθητη περιοχή σου κάνει κυματισμούς, και αυτό την κάνει να φαίνεται αλλοιωμένη» τη συμβούλεψε μια διαδικτυακή φίλη της και η ίδια απάντησε «Θα έδειχνε αλλοιωμένη αν όντως έβγαζα αυτό το σημείο». «Όμορφη μέσα και έξω» έγραψε η Kylie και μας θύμισε τις εποχές που ανταλλάζαμε βραχιόλια “Best Friends Forever” με τις κολλητές μας.

 

Η Stassie και η Kylie, που μοιράζονται το ίδιο τατουάζ με το όνομα της κόρης της δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Stormi, γνωρίστηκαν σε ένα fan event στο βιβλιοπωλείο Barnes & Noble, όπως αποκάλυψε η τελευταία σε ένα video για τα γενέθλια της κολλητής της. Τα κορίτσια όπως καταλαβαίνεις μεγάλωσαν μαζί και όπως έχει πει η Kylie, μένουν σχεδόν στο ίδιο σπίτι. «Είσαι η πιο συνεπής και πιστή φίλη στη ζωή μου. Και νομίζω ότι χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα ήμουν παράξενη πια, θα προσπαθούσα να είμαι φυσιολογική», είχε πει χαρακτηριστικά. Η Αναστασία Καρανικολάου έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη όπως διαβάζουμε, μεγάλωσε στο Calabassas της California και έχει μια εντονότατη παρουσία στα social media. Με 5,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 200.000 οπαδούς στο YouTube νομίζω είναι ασφαλές να πούμε ότι επαγγέλεται Influencer. H ίδια έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει ανόρθωση στήθους και fillers στα χείλη της ενώ έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι σε 5 χρόνια από τώρα ονειρεύεται να ενισχύσει την παρουσία της στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς όχι μόνο ως youtuber και influencer αλλά και ως μοντέλο.

View this post on Instagram

babymama

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP