CELEBRITIES

Η Kylie Jenner έγινε 20 και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο

Η Kylie Jenner δεν είναι πια η μικρή αδερφή της Kim Kardashian, που προσπαθεί να την μιμηθεί (σύμφωνα με πολλούς haters εκεί έξω). Η Kylie Jenner έγινε χτες 20 ετών, έχει ένα πολύ πετυχημένο brand καλλυντικών, που βασίστηκε στην αγάπη της για το μακιγιάζ , μια σειρά ρούχων με την αδερφή της Kendall και πρόσφατα απέκτησε και το δικό της reality show στο κανάλι του Ε!.

Η Kylie επίσης, για όσους μένουν μόνο στις σέξι φωτογραφίσεις και τα αμέτρητα instagram posts, ασχολείται ενεργά με τη φιλανθρωπία όπως και όλη η οικογένεια Kardashians.

Για να γιορτάσει, λοιπόν, τα 20α της γενέθλια ανακοίνωσε μαζί με τον φίλο της Harry Hudson, ότι μέρος των εσόδων από το KylieCosmetics.com θα πάνε στο Teen Cancer America, μια οργάνωση που στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ποιος είναι ο Harry σε ακούω να ρωτάς; Ο Harry είναι R&B τραγουδιστής και παλιός φίλος των αδερφών Jenner.  Όταν το 2013 διεγνώσθη με Hodgkin’s Lymphoma, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, αρκετοί φίλοι του εξαφανιστήκαν- όχι όμως τα κορίτσια, που παρέμειναν στο πλευρό του και τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Happy Birthday To This Beautiful Human. Thank you for bringing so much light into my life & this world. I love you my family. Don't ever stop smiling. Ps you are very old now. @kyliejenner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Hudson (@harryhudson) στις

Και επειδή το ένα δεν αναιρεί το άλλο, η Kylie φρόντισε να χαρίσει στο πιστό της κοινό, που την ανέδειξε σε βασίλισσα του snapchat και των social media, λήψεις από δύο καινούριες φωτογραφίσεις.

Ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές που της έστειλαν.

thanks for all the birthday wishes!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις