CELEBRITIES

H Kourtney Kardashian ποζάρει ολόγυμνη στο GQ του Μεξικoύ. Το κορμί λαμπάδα

instagram/Kourtneykardashian

Μπορεί φέτος να σε έχει απασχολήσει περισσότερο το σκάνδαλο απιστίας του πατέρα του παιδιού της Khloe Kardashian, μπορεί να έχεις χαζέψει με τις ώρες τις φωτογραφίες της Stormi, της κόρης της Kylie Jenner, μπορεί να είδες την Kendall να περπατά στην επίδειξη μόδας της Victoria's Secret, και μπορεί πάντα η Kim Kardashian να είναι η βασίλισσα του reality show "Keeping Up With the Kardashians", αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς την Kourtney Kardashian και η τελευταία της φωτογράφιση θα σου δείξει γιατί.

Η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Kardashian – Jenner φωτογραφήθηκε γυμνή για το τεύχος Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου του GQ Mexico. Η Kourtney Kardashian πόζαρε στον φακό του Michael Schwartz χωρίς να φορά τίποτα από τη μέση και κάτω και με ένα απλό μαύρο ζιβάγκο απο πάνω. Σε άλλη λήψη ποζάρει ολόγυμνη για το περιοδικό.

View this post on Instagram

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kourtney Jenner ποζάρει γυμνή. Εκτός από το reality show στο οποίο πρωταγωνιστεί και εκείνη, όπου ο φακός έχει καταγράψει γυμνά πλάνα της, είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό DuJour όσο ήταν έγκυος στο μικρότερο παιδί της, τον Reign. Επίσης λέγεται πώς μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media με μπικίνι το περασμένο καλοκαίρι έγινε αιτία να δεχθεί ένα σχόλιο που πρόδιδε απίστευτη ζήλεια από τον πρώην τώρα πια σύντροφό της, Younes Bendjima. Η Kourtney είναι sexy και δεν το κρύβει, ούτε στο Instagram της, ούτε και στις φωτογραφίσεις της για εξώφυλλα περιοδικών.

«Είμαι πολύ άνετη με το σώμα μου, μου αρέσει να είμαι γυμνή στο σπίτι μου και πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δείχνουμε θετικές εικόνες του σώματός μου» είπε στο GQ. Στη συνέντευξή της μίλησε επίσης για την μητρότητα και την αγάπη της για τη σωστή διατροφή, τα ταξίδια και τη γυμναστική.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Kourtneykardashian