CELEBRITIES

Η Βίκυ Κουλιανού ανεβάζει φωτογραφία της από το 1993 και καταλαβαίνεις τι σημαίνει supermodel

NDP Photo Agency

Σου λέω 90s μόδα και θέλω να μου πεις ένα όνομα. Μου λες Βίκυ Κουλιανού. Σου λέω: «Αυτό είναι». Τη χρυσή δεκαετία της μόδας η Βίκυ Κουλιανού έχτισε καριέρα που όμοιά της, ελάχιστες Ελληνίδες κατάφεραν στο χώρο της μόδας. Supermodel, αυτή είναι η κατηγορία στην οποία ανήκε.

Καριέρα εντός των τειχών και λαμπρή πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού. Θυμήθηκε τα παλιά λοιπόν και ανέβασε μία φωτογραφία από πασαρέλα του Μιλάνο για τον σχεδιαστή μόδας Gianfranco Ferrè. Έτος; 1993.

 

«Η λέξη μόδα για εμένα είναι η μισή μου ζωή. Κάθε φορά που ακούω αυτή τη λέξη, μου θυμίζει πόσο αγάπησα και αγαπώ αυτή τη δουλειά» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα: Διάσημοι Έλληνες που μοιάζουν εκπληκτικά με άλλους διάσημους

Σε συνέντευξή στην εκπομπή «Τι λέει» είχε αναφέρει: «Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση».

Την Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 16 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο. Εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency