CELEBRITIES

Τη σύζυγο του Κώστα Μακεδόνα δε θα την κοιτάξεις “μόνο μια φορά”

ndp

«Είμαστε πολλά χρόνια με τη σύζυγό μου, Σταυρούλα και με όλους τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Κρατάω τους φίλους μου από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ των αλλαγών. Νομίζω ότι η αληθινή αγάπη είναι που κάνει τους ανθρώπους να μένουν μαζί. Τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, είτε είναι σύζυγός σου είτε είναι φίλοι σου, πρέπει να τους νοιάζεσαι και να νιώθεις και από αυτούς το ίδιο» είχε πει σε συνέντευξή του στο ΟΚ! ο Κώστας Μακεδόνας. Ο τραγουδιστής αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή και προτιμά να την ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την σύζυγό του είναι πολλά και καλά χρόνια μαζί ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, την έφηβη Μανόλια και τον Νικόλα που είναι στο κατώφλι της. Ο ίδιος έχει δηλώσει πώς έχει καταφέρει να ισορροπήσει μαγικά την οικογενειακή του ζωή, την αγάπη του για τη μουσική και την διαφορετική του επαγγελματική δραστηριότητα ως πιλότος. «Σαφώς προσπαθώ να έχω δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά μου, να είναι ουσιαστική η σχέση μας» έλεγε στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Μακεδόνας.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος πέρασε χρόνο με τη σύζυγό του με την οποία πραγματοποίησαν μία από τις ελάχιστες βραδινές τους εξόδους που έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός. Το ζευγάρι βρέθηκε στην μουσική σκηνή Βοτανικός Plus, και παρακολούθησε τη μουσική παράσταση «Η Συνοικία Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο.

ndp

 

Ο Κώστας Μακεδόνας όπως ήταν επόμενο ανέβηκε και πάνω στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Και σίγουρα από κάτω στα τραπέζια η Σταυρούλα τον καμάρωσε.

ndp

Ο Κώστας Μακεδόνας από τις 9 Φεβρουαρίου θα εμφανίζεται στο πλευρό της Μαρινέλλας στο Διογένης Studio. Μαζί τους ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρήδης και η Ήβη Αδάμου Την παράσταση συμπληρώνει με την μοναδική παρουσία της η Έλενα Παπαρίζου.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency