CELEBRITIES

Κώστας Κατσανέβας: Ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου ζει τον έρωτα

ndp

Εκείνος είναι ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου, γιος της κόρης του Σοφίας και του Θεόδωρου Κατσανέβα κι εκείνη, η σύντροφός του Ιφιγένεια, είναι τραγουδίστρια που εμφανίζεται σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Μαζί ο Κώστας Κατσανέβας και η Ιφιγένεια αποτελούν ένα από τα ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Η σχέση τους έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο και όπως δείχνουν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, συνεχίζεται δυνατή.

ndp

 NDP Photo Agency

Ο Κώστας Κατσανέβας και η Ιφιγένεια τους τελευταίους μήνες περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο Κώστας Κατσανέβας επισκεπτόταν συχνά το μαγαζί όπου τραγουδά η τραγουδίστρια ενώ εκείνη τον συνόδευσε σε ειδική εκδήλωση στην Πάτρα όπου μίλησε για τον παππού του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πολιτικού. Σύμφωνα με την Espresso η Ελληνοκαναδή Ιφιγένεια έχει γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η γιαγιά Μαργαρίτα την έχει λατρέψει.

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια μιλώντας λίγο καιρό μετά την εκδήλωση στην Πάτρα, στην κάμερα του Πρωινού είχε πει: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, διανύω μία πολύ ήρεμη περίοδο στη ζωή μου, αλλά γενικότερα δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή». Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου κάποια στιγμή θα ήθελε να πολιτευτεί. Αναμενόμενο είπες; Δεν ακούω καλά, πάτα το 0.

 

Όπως και να έχει σίγουρα στα επόμενά του βήματα, όποια κι αν είναι αυτά, ο Κώστας θα έχει την απόλυτη στήριξη της Ιφιγένειας. Έρωτας είναι η αιτία.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency