CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα παίξει τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Γαβρα;

NDP Photo Agency

Το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Ανίκητοι ηττημένοι», έχει γραφτεί εδώ και καιρό ότι σκοπεύει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ο Έλληνας σκηνοθέτης με τη διεθνή επιτυχημένη κινηματογραφική πορεία φημολογείται πως είναι σε αναζήτηση χρηματοδότη, ενώ έχει ήδη κάνει επαφές με τους ηθοποιούς που θέλει να υποδυθούν τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στο βιβλίο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναμένεται να υποδυθεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, παρόλο που ο ίδιος δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει σε δηλώσεις του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού και του Άρη Καβατζίκη, το πρόσωπο που θα ενσαρκώσει το ρόλο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Άρης Καβατζίκης, τα γυρίσματα, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Ο 42χρονος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει διαρκή τηλεοπτική παρουσία μέσα από τη σειρά «Το σόι σου» του Alpha ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» στο Από Μηχανής Θέατρο. Όσο για τον φημολογούμενο συμπρωταγωνιστή του στο project του Κώστα Γαβρά, ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο θέατρο Πορεία σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Ο τελευταίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ίσως επίσης συμμετέχει στην ίδια ταινία.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency