CELEBRITIES

Ο γιος και η κόρη του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου είναι ήδη ενήλικοι κι ας μην ήξερες ότι υπάρχουν

NDP Photo Agency

Στο peak της καριέρας του στα τέλη της δεκαετίας του 1980 αποφάσισε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, που φέτος εμφανίζεται στο 4711, να παντρευτεί και να ξεκινήσει τη δική του οικογένεια. Μπορεί ο γάμος του με την Αμερικανίδα πρώην σύζυγό του να μην κράτησε, αλλά του χάρισε δύο παιδιά που σήμερα είναι ηλικίας 30 και 29 ετών. Ο ίδιος μίλησε για αυτά στην εκπομπή «Ελένη», αναφέροντας πώς έχει υπέροχη σχέση μαζί τους αλλά και γιατί επέλεξε να γίνει πατέρας από νωρίς. Σήμερα ο τραγουδιστής, που στο παρελθόν εκτός από τον γάμο του είχε ζήσει και έναν θυελλώδη έρωτα με τη Σαμπρίνα,  δηλώνει «ελεύθερος πολιορκημένος».

«Είδες γιατί τα κάνουν γρήγορα όλα; Για να μείνει κάτι και για εσένα, ένα δεύτερο ημίχρονο βρε αδερφέ, μην πας στην παράταση» είπε γελώντας όταν η Νάνσυ Παραδεισανού σχολίασε ότι είναι απίστευτο πώς έχει τόσο μεγάλα παιδιά. Ο ίδιος μίλησε και για την όμορφη κόρη του και πώς συχνά ο κόσμος την περνά για σύντροφό του. «Καμιά φορά που βγαίνω με την κόρη μου μου λένε φίλοι: “Ρε το γκομενάκι που το κονόμησες;” και τους λέω παιδιά η κόρη μου είναι, ηρεμήστε», είπε με χιούμορ ο τραγουδιστής του “Lost in the night” που αποκλείεται να μην έχεις χορέψει κάποιο καλοκαίρι.

Το απόσπασμα της εκπομπής όπου προβλήθηκε και η φωτογραφία της κόρης του μετέδωσε σήμερα και η «Φωλιά των Κού Κου». Όπως θα δεις η κατάξανθη κόρη του θυμίζει τον διάσημο μπαμπά της στο χαμόγελο.

 

Ίδιος όμως με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο είναι ο γιος του Νίκος. Ο τραγουδιστής μοιράζεται σπάνια φωτογραφίες με τα δύο του παιδιά στο Instagram όπως η παρακάτω που ποζάρει με τον γιο και την κόρη του και φίλους και η ακόμα πιο κάτω με τον γιο του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

View this post on Instagram

#dreamteam !

A post shared by CostasHaritodiplomenosOfficial (@costas.haritodiplomenos) on

View this post on Instagram

#mykonos #vacations2016 #withmyson #nick

A post shared by CostasHaritodiplomenosOfficial (@costas.haritodiplomenos) on

 

«Απέχω για διάφορους λόγους, η δουλειά μας είναι σκληρή. Κάποια στιγμή βέβαια καταλάβαινες ότι υπάρχουν κι άλλες αξίες, ότι υπάρχεις εσύ ο ίδιος. Κάποια στιγμή κουράζεσαι. Παντρεύτηκα, έκανα δυο παιδιά και δεν είχα χρόνο να δω τα παιδιά μου, τα οποία μεγάλωσαν με τον παππού και τη γιαγιά» είχε πει ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την παιδική ηλικία των παιδιών του. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η αποχή του τον βοήθησε να βρίσκεται κοντά στον γιο και την κόρη του περισσότερο. «Πέρασα κοντά τους τα χρόνια της εφηβείας τους και τώρα καμαρώνω το γιο μου, που είναι φαντάρος και του έχουν ήδη ζητήσει μεγάλες εταιρείες να δουλέψει μαζί τους στα οικονομικά. Και φυσικά την κόρη μου, που τελειώνει τις σπουδές της και θα ασχοληθεί με τις ανθρώπινες σχέσεις», έλεγε τέσσερα χρόνια πριν. Κι από ότι κατάλαβες τους καμαρώνει ανελλιπώς από τότε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency