CELEBRITIES

Η Σία Κοσιώνη ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στο πλατό του δελτίου ειδήσεων

NDP Photo Agency

Μία μαμά σαν όλες τις άλλες είναι και η Σία Κοσιώνη. Περνά τόσες ώρες στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, ένεκα προεκλογικής περιόδου, που με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα χρειαζόταν μία παραπάνω βοήθεια. Και ήρθαν τα μεγάλα μέσα. Ο γιος της βρέθηκε στο πλατό του δελτίου ειδήσεων για να βάλει ένα χεράκι. Προετοιμασία εκλογικής βραδιάς για την Σία Κοσιώνη και τον βοηθό της που είναι η καλύτερη παρέα.

 

Η δημοσιογράφος μιλά συχνά για το πόσο ο Δήμος της έχει αλλάξει τη ζωή. Με αφορμή τα γενέθλιά του πριν κάποιους μήνες είχε γράψει: «Μέσα από τα μάτια σου ξαναγνώρισα τον κόσμο. Χρόνια πολλά αντράκι μου. Εσύ το τιμόνι κι εμείς από δίπλα».

Σία Κοσιώνη: ”Όταν γέννησα, πράγματι έλειπε ο Κώστας”

Σε συνέντευξή της στo Hello είχε δηλώσει: «Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο δε λες ”θα τον παντρευτώ”. Μετά, όταν διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, η συμβίωση και στη συνέχεια ο γάμος και το παιδί ήρθαν σαν φυσικό φαινόμενο. Τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι. Ανέπτυξα μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά του, τα οποία γνώρισα αρκετά νωρίς. Δεθήκαμε πολύ, τα λατρεύω και με λατρεύουν και τα τρία, και όλα ήρθαν φυσικά. Ο Κώστας είναι αυτό: ένα ”πακέτο”. Ή το αποδέχεσαι και το αγαπάς όλο μαζί ή δεν το κάνεις».

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency