CELEBRITIES

Γέννησε η Σία Κοσιώνη

H Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Η δημοσιογράφος εισήχθη στο μαιευτήριο ''Μητέρα'' το πρωί της Δευτέρας και λίγες ώρες αργότερα γέννησε. Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμα τρία παιδιά.

Οι ευχές του ΣΚΑΪ μέσω Instagram

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ο γάμος τους καθυστέρησε λόγω πένθους, ύστερα από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ωστόσο το ζευγάρι το χάρηκε έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους. Κουμπάρες ήταν η αδερφή του Κώστα, Αλεξία και μια καλή φίλη της Σίας.

Η δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσω facebook. Το post το λες και ευφάνταστο. ”Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε δύο. Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά.”

Ο Κώστας Μπακογιάννης λίγες ημέρες πριν τη γέννηση του παιδιού είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: “Θα λύσω το δημογραφικό πρόβλημα μόνος μου. Αυτό είναι το τέταρτο. Δεν ξέρω κανέναν εργαζόμενο μπαμπά, όπως δεν ξέρω και καμία εργαζόμενη μαμά η οποία δεν έχει τύψεις. Τύψεις έχουμε ένα βουνό” ενώ συμπλήρωσε πως “στο τέλος της μέρας το πιο σημαντικό είναι η αγάπη”.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency