CELEBRITIES

Τα πρώτα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά για την πρεμιέρα της

Μετά από σχεδόν πεντέμιση ώρες σόου, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο περιοδικό "Hello" και σχολίασε πώς της φάνηκε που επέστρεψε στην τηλεόραση με το concept που την είχε εδραιώσει κάποτε ως φαινόμενο στην παρουσίαση.

“Μόλις τελείωσε το σόου, ένιωσα αισιόδοξη, ήρεμη και ικανοποιημένη σε μεγάλο βαθμό που καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα”, ήταν τα πρώτα της λόγια για το νέο Μπράβο Ρούλα που συγκέντρωσε μέχρι και 30,1% τηλεθέαση.

“Χάρηκα που μοιράστηκα με πολύ κόσμο αυτό που είχαμε ετοιμάσει με ενθουσιασμό και μεράκι. Αν μπορούσα, θα ήθελα να μιλήσω με τον καθένα ξεχωριστά, και να τον ευχαριστήσω για την υποδοχή”, δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά όταν την ρώτησαν πώς της φάνηκαν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Για ορισμένα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του σόου, η Ρούλα δε φαίνεται να πτοείται: “Δε θα σταθώ σε μικρά λάθη ή τυχόν παραλείψεις. Αυτό που ήθελα ήταν να ταξιδέψω τον κόσμο σ’ ένα παραμύθι. Ένα παραμύθι έχει καλές και κακές στιγμές, αλλά θα ήθελα να έχει ευχάριστο τέλος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Πιστεύω στο όνειρο και την κατάκτησή του. Γι’ αυτό θέλω μέσα σ’ αυτές τις σκοτεινές μέρες να δώσω λίγο χρώμα, για τους ανθρώπους που μπορεί να στερούνται υλικών μέσων. Αυτός είναι ο στόχος μου”.