CELEBRITIES

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν έχει καμία σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Instagram/konstantinosargiros

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Παρά τις αρνήσεις της κριτή του Next Top Model και μοντέλου να απαντήσει σε αυτές, οι φήμες επέμεναν. Ωστόσο, όπως φάνηκε από το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, μάταια επέμεναν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον «αέρα» της εκπομπής είναι μεν ερωτευμένος, έχει σχέση με μοντέλο, αλλά το όνομα της συντρόφου του δεν είναι Ηλιάνα, είναι Αλεξάνδρα.

«Είναι μία νέα, όμορφη, ξανθιά, πρασινομάτα, γύρω στα 20 και φήμες λένε ότι αυτό το ειδύλλιο έχει πάρει σάρκα και οστά από τα Χριστούγεννα. Η κοπέλα δεν είναι πολύ γνωστή, είναι κι εκείνη μοντέλο και το όνομά της αρχίζει από Α. Τους έχουν δει πολλές φορές στα νότια προάστια να τρώνε και να πίνουν τα ποτάκια τους και στο Κολωνάκι. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού και λέγεται ότι είναι και πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι μια κούκλα και πολύ φρέσκο πρόσωπο», είχε αναφέρει η Φωτεινή Πετρογιάννη στο ρεπορτάζ της.

Την είδηση σχολίασε σήμερα και η ομάδα του Πρωινού, αποκαλύπτοντας το όνομα του μοντέλου που είναι «Αλεξάνδρα» ενώ ανέφεραν πώς το όνομά της προέκυψε από ρεπορτάζ του Τάσου Μαστρογιάννη στο site του. Η ομορφιά της νέας συντρόφου του τραγουδιστή σχολιάστηκε έντονα, με τη Φαίη Σκορδά να λέει «Είχα καιρό να δω τόσο όμορφo κορίτσι».

Μετά η συζήτηση πέρασε στο θέμα Instagram και το διακύβευμα ήταν αν το να έχει κλειστό το προφίλ της στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης φανερώνει ότι δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που ίσως πάρει η σχέση της ή όχι. Πολλά τα επίπεδα ανάλυσης του έρωτα στη σύγχρονη εποχή, όπως καταλαβαίνεις.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/konstantinosargiros