CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο θέατρο

Instagram/Xonstantinemarkoulakis

Μπορεί οι φήμες για τη σχέση τους να ξεκίνησαν ήδη από τον Μάρτιο του 2018 και αργότερα να επιβεβαιώθηκαν, όμως όλο αυτό το διάστημα οι κοινές τους φωτογραφίες υπήρξαν λίγες ως ελάχιστες. Εκτός από τα paparazzi στιγμιότυπα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κοινωνικές τους υποχρεώσεις αποφεύγοντας να φωτογραφηθούν μαζί και προσπαθώντας να διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Διάβασε κι αυτό: Κωνσταντίνε Μαρκουλάκη πού πήγαν τα μούσια σου; Πού; Στην ευχή, στο καλό

Έτσι την περασμένη εβδομάδα η Χρυσή Βαρδινογιάννη φυσικά και βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του συντρόφου της στο θέατρο Αθηνών (Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ»), αλλά δεν φωτογραφήθηκε στο πλευρό του.

NDP Photo Agency

H Χρυσή Βαρδινογιάννη στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη – NDP Photo Agency

Το ίδιο έκαναν και πιο πρόσφατα όταν παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της καλής φίλης του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Σμαράγδας Καρύδη, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά κατά την είσοδό τους στο θέατρο αλλά και μετά από αυτό, όσο έδιναν τα συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης «Του Κουτρούλη ο γάμος».

NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη – NDP Photo Agency

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παράστασης, όπως θα περίμενες ήταν καθισμένοι δίπλα δίπλα. Εκεί, λοιπόν, στα καθίσματά τους και ενώ περιβάλλονταν από φίλους όπως η Έλενα Σκουλά και ο Μίνως Μάτσας, δέχθηκαν τα μοιραία κλικ. Αμηχανία εκ μέρους της Χρυσής Βαρδινογιάννη, πονηρό χαμόγελο από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, βλέμμα ανοχής και υπομονής από τον Μίνω Μάτσα και στο βάθος η Αθηνά Οικονομάκου να κοιτάζει το κινητό της, συνθέτουν τη σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο ελπίζω και για σένα και για όσους μας ακούν», είχε πει στις πρώτες -και τελευταίες του μάλλον- δηλώσεις για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει έναν γάμο στο ενεργητικό του, με την Έρση Ξενάκη από την οποία απέκτησε τον 14χρονο γιο του. Ένα διαζύγιο μετρά και η Χρυσή Βαρδινογιάννη από τον Νίνο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Xonstantinemarkoulakis