CELEBRITIES

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης- Χρυσή Βαρδινογιάννη: Επιτέλους “χώρεσαν” στην ίδια φωτογραφία

ndp

Τι κι αν μπαίνουν και βγαίνουν ξεχωριστά από τους χώρους στους οποίους επιλέγουν να βρίσκονται κάθε φορά; Αυτή τη φορά οι φωτογράφοι, που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Βυσσινόκηπος» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο θέατρο Χορν, κατάφεραν να απαθανατίσουν τον τελευταίο και την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη στην ίδια φωτογραφία.

ndp

NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε σε πρώτο πλάνο να μιλά στην είσοδο του θεάτρου ενώ η Χρυσή ολοένα και πλησίαζε.

ndp

NDP Photo Agency

Η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν οι paparazzi τους είχαν συναντήσει για πρώτη φορά μαζί. Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, βρέθηκε φυσικά στο πλευρό του συντρόφου της στην πρεμιέρα του, φροντίζοντας να απέχει διακριτικά κατά την είσοδό της στο θέατρο Χορν από εκείνον. Άλλωστε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχουν επιλέξει εξαρχής να ζουν τον έρωτά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ndp

 NDP Photo Agency

ndp

 NDP Photo Agency

Ακολουθώντας την ίδια στάση ζωής, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή στις συνεντεύξεις του. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και το ίδιο ελπίζω και για σένα και για όσους μας ακούν!» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Πρω1νό» την εποχή που η σχέση του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη έγινε γνωστή και αρκέστηκε και στις επόμενες συνεντεύξεις του σε τέτοια λακωνικά σχόλια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency