CELEBRITIES

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάς συστήνει την αδελφή του, Κατερίνα

NDP Photo Agency

O Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη του αδερφή. Η Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Ολλανδία.

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος την επισκέφθηκε κι έβγαλε και μία φωτογραφία για να θυμάται τη στιγμή. Να μην τη μοιραστεί και με τους ακόλουθούς του στο Instagram; Να τη μοιραστεί. Να τη μοιραστεί. Ο Κωνσταντίνος, η Κατερίνα και ο Παύλος είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από εξωσωματική.

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή. Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, στις εκπομπές «Όλα» και «Dot».

«Οι γονείς μου ήθελαν τόσο πολύ να κάνουν παιδιά που η μητέρα μου για εννέα μήνες δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Δεν βγήκε ούτε μέχρι το περίπτερο. Πώς γίνεται να μην είμαστε δεμένοι, όταν ξέρουμε ότι οι γονείς μας έχουν περάσει αυτό το πράγμα, όταν ήμασταν τρία αδέλφια σε μία κοιλιά;», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency