CELEBRITIES

Η πρώτη συνάντηση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γιο του ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο

NDP Photo Agency

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό ατύχημα του, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνάντησε το γιο του Αλέξανδρο. Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, επέλεξε η συνάντηση πατέρα και γιου να γίνει την ημέρα γενεθλίων του Κωνσταντίνου στο Κέντρο Αποκατάστασης όπου φιλοξενείται όλο αυτό το διάστημα. Πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Εβελίνα Βαρσάμη έστησε ένα πάρτι για τον άντρα της και μίλησε στην εκπομπή για την πρώτη συνάντηση του Αλέξανδρου και του Κωνσταντίνου.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τη μέρα του τροχαίου. Όλο αυτό το διάστημα ένα μεγάλο βάρος μέσα μου για το πώς θα το πάρει ο Αλέξανδρος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια. Όλο αυτό τον χρόνο μίλαγα στον Αλέξανδρο για την κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου, του έδειχνα φωτογραφίες και βίντεο απλά δεν τον είχε δει από κοντά.

Με το που φτάσαμε εδώ είχε τόση αγωνία και λαχτάρα, ήταν τόσο χαρούμενος που μου έδωσε πολύ δύναμη και έβγαλε ένα βάρος από πάνω μου. Ο Κωνσταντίνος ακόμη δε μπορεί να μιλήσει. Όταν είδε ο Κωνσταντίνος τον γιο μας να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε διάπλατα. Το χαμόγελό του δε θα το ξεχάσω.

Αυτή την εικόνα του προσώπου του δε θα την ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέξανδρος έτρεξε αμέσως πάνω του και τον αγκάλιαζε, τον φίλαγε του έλεγε ”μπαμπά μου σ’ αγαπώ πάρα πολύ”. Προσπαθούσε και ο Κωνσταντίνος να τον χαϊδέψει.  Μετά την πρώτη επαφή με τα χέρια, για ένα λεπτό κοιτάζονταν στα μάτια. Ήταν τρομερό. Ήταν εικόνες που δε θα τις ξεχάσω ποτέ.

Το 2018 μπήκε πάρα πολύ άσχημα για εμάς, παρακαλούσαμε να μείνει στη ζωή, αλλά έκλεισε τέλεια. Με αγκαλιές, φιλιά, πάρα πολύ όμορφα. Και ευχόμαστε τέλος του 2019 ο Κωνσταντίνος να είναι σπίτι μας. Φεύγοντας ο Αλέξανδρος είπε στον Κωνσταντίνο: ”θέλω να μου υποσχεθείς δύο πράγματα. Θέλω να περπατήσεις και να μιλήσεις”. Ο Κωνσταντίνος έκλεισε τα μάτια του σα να του έλεγε ότι θα τα καταφέρει, ότι θα προσπαθήσει.»

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων του 2018, κατά την επιστροφή του από νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε με τη μηχανή του σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί περίπου 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημά του. Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου και υπεβλήθη σε 8ωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency