Αυτή είναι η νέα εκπομπή που παίρνει τη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ποιον βάζει στη θέση της ξανθιάς παρουσιάστριας ο Alpha;

Μετά τα υπονοούμενα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς και τις φήμες ότι μπορεί να μην συνεχίσει στον Alpha, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", είναι πλέον παρελθόν.

Το κανάλι της Κάντας, ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την εκπομπή που θα πάρει τη θέση αυτής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, την οποία παρουσιάζει ο Νίκος Μάνεσης.

Δες το δελτίο τύπου του σταθμού.

Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης.

Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, το μικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μας μεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.

Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξε από πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου το παρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τα σχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 13:00.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ