CELEBRITIES

Σπυροπούλου: Η έκπληξη στο πλατό, η “βασιλική” τούρτα και ο απολογισμός της στα γενέθλιά της

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Χθές ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, που γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου ειχε τα γενέθλιά της και πλέον δηλώνει και σε hashtag στο Instagram 31. Φυσικά ο εορτασμός των γενεθλίων της ξεκίνησε από το πλατό της χθεσινοβραδινής εκπομπής με την Κωνσταντίνα να σβήνει ενώπιον κριτών και διαγωνιζομένων το κερί στην πρώτη τούρτα της.

 

Η βραδιά συνεχίστηκε με την ίδια και τις φίλες της να γιορτάζουν τα γενέθλιά της σε βραδινή τους έξοδο. Η δεύτερη εντυπωσιακή τούρτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, δια χειρός Fresh, έφερε πάνω της μία κορώνα και το αγαπημένο της παρατσούκλι «Queen Dina».

Η ίδια με sexy εμφάνιση και την επιβεβλημένη χαρά της ημέρας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το γιόρτασε για τα καλά όπως φανέρωσε η ίδια με τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα Insta Stories της.

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Instagram/Konstantinaspiropoulou

Instagram/Konstantinaspiropoulou

 

Το επόμενο πρωί ήρθε για εκείνη η ώρα του απολογισμού τον οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram. «Κάποτε το 30 something με φόβιζε όπως και πολλά άλλα.. Αυτή η χρονιά όμως με δίδαξε ότι αντιμετωπίζοντας τους φόβους σου δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος.. Πάντα στα γενέθλια μου λέω η ζωή να μου δίνει ότι έχω σήμερα.. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου φέρει τόση αγάπη, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο μου μέχρι τώρα σε όλες τις στιγμές μου από τις πιο δύσκολες μέχρι τις πιο ευτυχισμένες, τα συναισθήματα!!!! Αυτή την αγάπη σας χαρίζω μέσα από όλες τις πλευρές χαράς και γέλιου και σας ευχαριστώ για τις μοναδικές ευχές σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Konstantinaspyropoulou