CELEBRITIES

Οι απαντήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε followers για τα κιλά της και το photoshop

Instagram/Konstantinaspyropoulou

Τι θες να σχολιάσεις συνήθως όταν βλέπεις μια φωτογραφία σε παραλία της Κούβας; Πόσο τυχερός που είναι ο ταξιδιώτης που την επισκέφθηκε, τι ωραίο μπλε, τι ωραία άμμος και τι ωραία ατμόσφαιρα γενικά. Αυτά βέβαια αν ο ταξιδιώτης είναι ένας από «εμάς», ένας «απλός» άνθρωπος γιατί αν είναι celebrity τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φερ ειπείν, έκανε ένα ταξίδι στην Κούβα μετά το τέλος του My Style Rocks και από εκεί επιστρέφοντας μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες μία φωτογραφία της στην παραλία όπου φορά το μαγιό της, τα γυαλιά ηλίου της και το χαμόγελό της.

Τα like που ακολούθησαν τη δημοσίευση ήταν πάνω κάτω όσα και η άμμος και τα σχόλια εξίσου πολλά. Κάποια από αυτά ωστόσο είχαν μια αρνητική χροιά γιατί είπαμε αν αυτός που ποζάρει είναι celebrity το ενδιαφέρον μας μετατοπίζεται από το τοπίο στο σώμα, τα κιλά και τα φίλτρα που έχει περάσει τη φωτογραφία του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν σε παραπάνω κιλά της παρουσιάστριας και εκεινη επέλεξε να απαντήσει σε ένα από αυτά τα σχόλια με τον καλύτερο τρόπο. «Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κανά κιλό… Με τόσα φίλτρα και πάλι!!!» έγραψε ο follower και εκείνη αποκρίθηκε: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου, γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές».

 

Και νόμιζες πώς αποστόμωσε τους κακοπροαίρετους; Όχι, απλά ξεκίνησε το round 2 των ερωταποκρίσεων σε σχέση με το Photoshop και τα φίλτρα και μια ιδέα από τους διαλόγους θα πάρεις στην πιο κάτω φωτογραφία.

Instagram/konstantinaspyropoulou

 

«Αν θες να το παίξεις ωραία γιατί δεν ανεβάζεις και μια ωραία φωτογραφία, που να δείχνεις ωραία αντί να δείχνεις όπως είσαι στην πραγματικότητα;» την ρώτησε τελικά κάποιος άλλος και εκεί ήρθε η «πληρωμένη» απάντηση για την οποία θα της λέγαμε μπράβο.

Instagram/konstantinaspyropoulou

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Konstantinaspyropoulou