CELEBRITIES

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σχέση με τον Acun Ilicali, το “μέσο” που την έβαλε στην τηλεόραση και η σπόντα της Φαίης Σκορδά

«Όλους μας βοήθησαν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που κάνει τηλεόραση που δεν έχει κάποιον που του άνοιξε την πόρτα. Δεν τρύπωσε κανένας εδώ πέρα, πίστεψέ με. Με γνωστό, με ξάδερφο, με θείο, με σχέση.» Κάπως έτσι θα ξεκινήσει αυτό το κείμενο. Με τα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για όλα και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε τόσο ανοιχτά για τη συμφωνία του Survivor, για το My Style Rocks, για την εποχή του Alpha και για τη φημολογούμενη σχέση με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali. Στο Πρωινό παρακολούθησαν αποσπάσματα και η ένταση ανέβηκε.

Για το Survivor

«Δεν είχα ιδέα τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Το Survivor μου δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου ο άλλος το εκτιμάει. Όταν έδειξα την προσωπικότητα μου και δεν με ένοιαζε τι γίνεται προς τα έξω, ποιοι θα με πολεμήσουν, έβγαλα τον εαυτό μου. Είπα αυτή είμαι.»

Διάβασε ακόμα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για την απόλυση του σκηνοθέτη στο My Style Rocks

Για την (προ) συμφωνία του My Style Rocks

«Όταν ήρθαν και μου είπαν ”θέλουμε να είσαι στο Survivor” δεν είχα πει τίποτα για το My Style Rocks. Δεν είχα κάνει καμία συμφωνία και στενοχωρώ τώρα πολύ κόσμο που πιστεύει ότι είχα κάνει. Μία μέρα με πήραν και μου είπαν ”θέλουμε να κάνεις το My Style Rocks”. Εγώ, το έβλεπα αυτό το πρόγραμμα και μου άρεσε πάρα πολύ και τους είπα πως θέλω κι εγώ πολύ. Δεν ξέρω αν θα χτυπήσει μεθαύριο το τηλέφωνό μου και θα μου πουν να το ξανακάνω αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Είμαι σε μία φάση δημιουργική. Όταν δεν κάνω τηλεόραση, μου λείπει η τηλεόραση. Την αγαπώ και αισθάνομαι καλά.»

 

Για τη φημολογούμενη σχέση με τον Acun Ilicali

Πριν από λίγους μήνες είχε ακουστεί έντονα πως η Κωνσταντίνα έχει δεσμό με τον Acun Ilicali. Δεν επιβεβαίωσε αλλά και δε διέψευσε ποτέ. «Πίστευα ότι μπορώ να κάνω χιούμορ. Τελικά κατάλαβα ότι κι αυτό παρεξηγείται. Το αντιμετώπισα ως αστείο. Αυτό, ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν πήγα στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά με ρώτησαν και το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα. Αν χρειάζεται να είμαστε σοβαροί, έχουμε τις ειδήσεις. Δε νομίζω να με συνέφερε να αφήνω μία τέτοια φήμη, ότι έχω μία εκπομπή εξαιτίας της σχέσης μου. Ότι πάλι είμαι άχρηστη και κάποιος μου έδωσε κάτι.»

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Acun Ilicali και δεν τη λένε Κωνσταντίνα

Για τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να είχα αλλάξει κάποια πράγματα όσον αφορά στο ξεκίνημά μου. Ένιωθα πως εγώ δεν είμαι ίδια. Μου το έλεγαν πως το καμαρίνι ήμουν άλλη και όταν άνοιγε η κάμερα ήμουν μια άλλη. Με είχε πείσει το σύστημα πως έτσι λειτουργεί. Δεν ήμουν σκληρή, φοβισμένη θα έλεγα πως ήμουν. Πολύ πιθανό να τους ταλαιπώρησα γιατί δεν ήξερα. Ήμουν ένα παιδάκι, ήθελα να μάθω, έπρεπε να μου δείξουν. Δεν έχω φωνάξει, δεν έχω βρίσει. Θεωρώ πως όταν ξεκίνησα δεν ήξεραν από πού ήρθα, με ποιον τα είχα, πώς τα κατάφερα, γενικά πάντα με ακολουθούσαν κακές φήμες.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πρόβαλλαν το απόσπασμα της συνέντευξης και η Φαίη Σκορδά σχολίασε τα πάντα χωρίς να πει τίποτα.

 

«Θέλω να πω κάτι στο κοντρόλ. Επειδή πάρα πολλοί συνεργάτες που είναι τώρα στο κοντρόλ, έχουν συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα, μη μου κάνετε σχόλια παρακαλώ στο αυτί και να τα ακούω μόνο εγώ κατά τη διάρκεια του βίντεο. Μη φουντώνετε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Εάν θέλετε να έρθετε να σχολιάσετε στην εκπομπή» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το λες και σχόλιο, το λες και σπόντα, το λες και πανέξυπνη τοποθέτηση.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη με τη σειρά της ανέφερε: «Επειδή είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και την βλέπουν το παιδί της και οι γονείς της και όλοι, θέλω να πω δύο κουβέντες στην κ. Σπυροπούλου. Στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο, την εμπειρία μου την επαγγελματική με κανέναν μπάρμπα, με κανένα μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα, να λέει ότι όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχαν γνωστό».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/konstantinaspyropoulou