CELEBRITIES

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέλνει το δικό της μήνυμα για το σώμα της ανεβάζοντας φωτογραφία πριν και μετά το photoshop

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτό που έχουμε ακούσει, δει και καταλάβει πολλές φορές. Τα σώματα που φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών, υποβάλλονται συχνά σε ανελέητο photoshop ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς εξωπραγματικό. Και κάπως έτσι, πληθαίνουν τα ανύπαρκτα πρότυπα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά καιρούς έχει αποτελέσει υποκείμενο συζητήσεων για το κορμί και τις ατέλειές της, τις οποίες έχει υπερασπιστεί. Και μόνο ότι έχει μπει στη διαδικασία να μιλήσει γι’ αυτές, δεν τιμάει κανέναν και ειδικά εκείνους που την υπέβαλλαν έμμεσα ή άμεσα σ’ αυτό, όπως κάθε γυναίκα που πρέπει να υπερασπίζεται τη μη τέλεια εικόνα της – η οποία δεν υπάρχει κιόλας.

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα με το τελευταίο της post, στο οποίο φαίνεται περίτρανα και με κάθε λεπτομέρεια, το μεγαλείο του photoshop.

Οι δύο φωτογραφίες προέρχονται από τα εξώφυλλα των περιοδικών youweekly και hello. Η διαφορά είναι εξόφθαλμη και λίγα λέμε. Οι φωτογραφίες είναι η «μέρα» με τη «νύχτα».

«@grhello & #youweekly! Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες, όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά. #QueenDina #LoveMyself #Me» γράφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών. Κι αυτό είναι ένα χρήσιμο μήνυμα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency